Toppen helg!



Denna helgen blev faktiskt långt över förväntan toppen!
Från att man vart lite osugen och hängig ligger jag nu i sängen med ett leende på läpparna. Fredagsmys med film och god mat, sagan om ringen blev det trot eller ej! Lyckades se typ halva i alla fall:) lördagen bestod av en slömorgon sen vidare för julklappsshopping, sen hem för julpyntning. Kvällen avslutades med en tacokväll hos Katja som fyllt år. Sjukt härlig kväll med underbart sällskap, vad mer kan man begära? Hemskt var det dock att man möttes av en olycka på hennes gata typ, första gången jag sett folk klippas ut ur en bil i verkligheten, ingen omkom som tur var.
Efter den mysiga tacokvällen blev det ytterligare en sagan om ringen film, jag somnade^^
idag har jag och älsklingen bakat lussebullar, dom blev faktiskt rätt bra. Konstatera att det är mycket roligare om man är två, även om killen var något motsträvig i början ;) traditioner är till för att skapas och hållas, så samma visa nästa år igen!;)
Vidare till stan för lite julskyltning och se vem som blev lucia i regn och blåst. Men de blir ju vad man gör det till och vi hade det trevligt! vi avslutade helgen på Kina restaurang, vad mer kan man begära?:) gööööörbraaaa helg!

Bilderna visar: olycka, tre blondiner vid spisen(kvinnogöra?), lucia och mina supersöta nya mini-julgranskulor!:)


Trött



Extremt höst/vinter trött är vad min kropp och mitt huvud är.
Sover bort hela min fritid just nu, känns inte bra alls men det känns samtidigt som att det är påväg bort snart. Hela november har jag varit som ett kolli :( ber om ursäkt för det!!!

Ligger just nu på spikmattan, kroppen behöver sig en kick. På många funkar det som uppliggande, men på mig är det sövande. För tro det eller ej, men när jag själv vill sova ne då går de inte!
Natti natti säger jag nu!


Tänker tillbaks



Tankarna går just nu tillbaka till sommaren. Trots allt regn som jag hade otur att pricka in så hade jag en underbar semester. Att dela den med Jonas, att fullt ut bara vara vi och ta allt som det kom var fantastiskt. Kan knappt förstå vilken fantastisk människa jag har träffat.

Vill ge kusten en chans även nästa år, men då i husbil och med en massa sol! (förhoppningsvis sol iaf). Hoppas han vill ge det en chans tillsammans med mig, vi behöver en solsemester!

Men det är långt kvar dit, nu fokuserar vi framåt. Det är ju snart jul, kan ni tänka er? Jag längtar efter att då ta fram julpyntet men det känns som att julafton är väääääldigt långt bort.
Julklappar har jag iaf börjat inhandla, nätshopping all in iår! Dock blir det bara klappar till den närmsta familjen, med vänner föredrar jag en fika ihop på stan eller liknande :)
Natti natti!

(bild från i somras i ett regnigt Varberg)


Mini-bar!



Jobbat i Älmhult hela dagen, slut i knoppen.

Men jag har lyckats fixa till en liten bar hemma, eller ja... Den blev inte så liten när alla flaskor var på plats! Om det är bra eller dåligt, det vet jag inte ;) kan dock avslöja att några få av flaskorna bara har slattar kvar på botten ^^


Oooooops I did it again!



Blogg blogg blogg.... Nej just nu är det int prioriterat, sorry! Men det kommer kanske bli mer av det framöver, lite då och då när jag har tid. Btw, blir inte ni dystra av mörkret? Det blir jag, ge mig snö!!!!!

 


/>