Dagarna går.



Och fort går dom också!

Lekeryd häromdagen var supertrevligt, bad blev det för min del och sen åt vi glass på det. Helt perfekt!
Vidare till Lizette och Sibbe för att glo på Beck, i stormens öga, mycket spännande film. Men oj så sur jag blev, så kan den ju inte sluta???! Jo, det kunde den men den borde inte, enligt mig.

Igår hade jag en helt underbar dag!
Ner på stan för att strö runt lite, gå till piren med Linus, Katja och Fia och äta glass i den stekande solen, mums!
Säga hej till mamma och pappa som la till i hamnen efter två veckors båtsemester.
Avsluta kvällen med en stor grillbricka från Pallas Atena för 10 pers (vi var elva som åt).
Underbar dag med underbara vänner och familj, helt klart topp poäng på den!

Men oj vad fort tiden går hörruni! Snart är det helg, redan!
På lördag ska Linus dra med mig på släktträff uppe i Norrköping och jag är sjukt jäkla nervös faktiskt. Men det ska bli trevligt tycker jag allt.
Men nu är det dags att ta plats i tvättstugan, mindre spännande men det är sånt som man bara måste göra lite då och då varesig man vill eller inte.

~N~

Promenader.



Jaha, igår var vi ute och gick, det var inte vilken promenad som helst. Nina säger "ja vi går ut och går i skogen och ser vart vi hamnar". And so we did. 1½ timme senare var vi hemma.
Promenaden blev en lång sväng i skogsterräng, utan att veta vart vägen skulle ta slut eller hur lång den va. Men oj så gött det var i kroppen efteråt. Så det blir samma sväng idag faktiskt, fast lite längre om Linus får bestämma.
Var riktigt härligt, längesedan man bara gick å gick utan å veta vart man kunde hamn. Senast var nog med Ema i Gränna för två år sedan, precis liknande haha :) Fast inga kamera poser denna gången.

Åt nybakta frallor till frukost som Linus var och köpte medans jag typ sov, mycket gott och en härlig start på dagen.

Om någon timma bär det av till Lekeryd för glass och eventuellt lite bad :) Får se vilka vi får med oss denna gång!
Oh vad härligt det är med semester, har verkligen inget man måste passa, det är så otroligt skönt!

~N~

Motala



Motala måste vara en av dom mysigaste städerna i detta avlånga land.
I alla fall om det är sommar, fint väder och man har en båt i hamnen.
Jag, Linus, brorsan och hans tjej åkte idag upp till Motala där mamma och pappa har båten för tillfället för att fira deras bröllopsdag, plus pappas födelsedag som är imorgon.
Tänk att dom varit gifta i hela 18 år, det är en lång tid, jag är mycket imponerad av dom :)
Mycket trevligt var det, trots regnet!
Fika, champange, lite motor museeum, god mat och trevligt sällskap. Helt klart värt!
Varit en lång dag dessutom, åkte 10 i morse och kom hem precis nu. Nice värre.

Btw, första riktiga semesterdagen imorgon! (denna veckan var ju bara bonusledighet efter jobbad helg).

Nu blir det myspys framför "Nyckeln till frihet", en av mina favoritfilmer. Den kommer strax bakom första platsen som är tagen av "A walk to remember"

Helt enkelt så blir det ett toppenavslut på en toppendag!

~N~

Doctor doctor doctor.



Det slutade med ett läkarbesök trots min envishet. Jag är frisk! Eller ja, jag har ingen bakterie som stör i halsen i alla fall och det är trots allt huvudsaken. Alvedon och vila är allt.
Det sjuka är att när jag väl fått "domen" och tagit en lite medicin till så började det släppa och nu har jag endast lite ont. För stunden i vilket fall. Kan det vara så att kroppen tar bort det onda så fort man vet att allt står rätt till?
Det kan vara så? Inte vet jag.
Som sagt huvudsaken är att jag är på bättringsvägen.

Min älskling är här i soffan bredvid mig nu, äntligen. Och han stannar i två hela veckor, underbart det!
Slippa göra allt själv, ha någon att dela vardagen med. Eller ja, vardag och vardag, semestern måste man väl säga ändå. Vi har precis ätit en supergod soppa (bra för min hals) och nu blir det bara att ta det lugnt och sova tidigt.
Måste vila upp mig så gott jag kan så jag är pigg resten av semestern.

Skål på den!

~N~

Sova.



Dags att sova kanske? Så man är pigg imorgon. Bejbi kommer hit halv ett =) wihoooo! Och då blir det förhoppningsvis lunch på Jensens, annars kommer det bli en lugn dag imorgon med tanke på hur jag mår idag och sådär.

Har verkligen inte gjort något idag, förutom att måla naglarna och sätta dit några stenar typ, bling bling fint :)
Så nedu, nu får denna dagen vara slut tycker jag! Godnatt!

~N~

Halsont och uttråkad



Sitter här i sängen i världens läckraste kallsingar och ett urtvättat linne, med en halsduk runt halsen. Supersexigt verkligen! Glass och varm nyponsoppa är vad dagens brunch består av, oh yeah!
Borde kanske gå till doktorn? Men jag anser att det nog går över snart, om jag stannar inne hela dagen och vilar så borde det hjälpa. Har ju inte direkt hållt mig inne när jag varit hängig den senaste veckan liksom så jag får ta smällen nu.

Har precis sett klart Ocean's Eleven, underbar film! Tänk att jag har lyckats missa den. Forstätter med tolvan strax tänkte jag. Kände bara att jag skulle skriva av mig lite och tycka lite extra synd om mig själv lite först.
JAG HAR TRÅKIGT! Vill vara pigg och gå ut för en promenad!

Längtar efter min bejbi också, halvår idag. Men han kommer hit imorgon som tur är!
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, för då blir det Jensens och massa mys!

Annars så var det nog allt. Nu blir det film glass och läsa lite reklam kanske... och just det, måste betala räkningar också, fy! Finns det något tråkigare? Det är ju bara sånt ounderhållande tidsfördriv.
Kanske borde sätta autogiro på allt istället för lite som jag har nu, tänk så smidigt! Ja det är något att fundera över minst sagt!

~N~

½ år




<3

Halsont?



Det här med bloggande börjar jag bli rätt bra på faktiskt, än så länge har jag inte tröttnat! Sen att folk läser eller inte, det skiter jag egentligen i... eller ja det är ju alltid kul att folk läser, men jag gör det ju trots allt för min egen skull.
Alltid skönt att få skriva av sig och lätta på hjärtat, och de som vill ha koll på vad jag gör får det smidigt!

Summering av gårdagen:
Jäkla god mat (som jag gjort själklart), några flaskor vin, trevligt sällskap. Lägg på lite spel och Allsång på Skansen på det så har ni en toppen kväll.
Förresten på tal om Allsång på Skansen! Jag har nästan helt glömt bort att detta gick nu och jag blev så grymt positivt överraskad! Salem och Oskar Linnros på scen under en och samma tv-show, wohoooo!
Öron orgasm här japp! (lite ögon med kanske, Oskar e mums). Riktigt lyckat i vilket fall må jag säga, tack Simon! :)

Dagen idag då?
Jodå jag vaknade lite halvhängig men det gick över efter lite te och vila.
Åkte med Emma, Katja och Emelie till Lekeryd och köpte glass. Glassen var klockren, men oj vilken bomb!
Bad på detta, eller ja dom andra badade och jag höll mig på land med tanke på hur jag var mådde på morgonen.
Vidare för pizzatajm hemma hos mig, lite vin och spel på detta.
Fast ja, vin blev det bara ett halvt glas av för lilla mig. Jag var verkligen så grymt taggad på att gå ut idag! Så är så förbannad på mig själv just nu, varför? Jo för att halsen blev helt plötsligt som en ballong och öronen började pumpa ut smärta, kände mig förjävlig rent ut sagt. Och ja.... Sitta och dricka ljummet vatten gör man inte frivilligt men det gjorde jag för det minskade smärtan för stunden i alla fall!
Katja och Emelie tog sig ut för en stund sedanl, jag hoppas dom har lite roligt för mig med och unnar sig massa goda drinkar för min skull. Åh vad jag med vill! Det är inte mycket som håller mig tillbaka när jag är supertaggad, men detta hade säkert slutat i en enda röra om jag hade tagit mig ut på dansgolvet.

Så nu efter denna underbart fina utläggning så sitter jag i mitt lilla kök framför datorn med en stor halsduk runt halsen, varmt och skönt och smärtan blir lite dämpad. Håller tummarna för att allt ont skall vara borta imorgon.

Och förresten, 6 månader med världen bästa kille imorgon, de ni, tiden går fort när man har roligt!


Slut för idag och tack för idag, delar med mig av min favvislåt just nu. Lyssna och njut!

~N~


Drömmar



Just det!
Drömde väldigt söta drömmar inatt, samma dröm i två omgångar faktiskt.
Jag ägde en liten liten hund, sötaste av dom alla, brun liten sak med namn Pysen. Jag kommer ihåg drömmen så väl för ja.. jag är väl lite konstig?
I första drömmen försvann Pysen, han sprang ut när jag var hemma hos familjen (som i drömmen bodde i ett litet mysigt hus nära skogen). Det var riktigt hemskt! Min sötnos var borta.
Efter jag vaknat till och somnat om igen fortsatte drömmen och Pysen kom tillbaka efter en liten stund och hoppade upp och satte sig i mitt knä, oj så mysigt. Det var ren jävla lycka, en liten hund kan den skapa allt detta? Även i drömmarnas värld?
Det värsta med detta var att när jag vaknade började jag storgråta (patetiskt kanske jag vet).
Jag vaknade ju och insåg att jag kommer ALDRIG kunna äga en hund, jag tål dom inte! Det kom som en käftsmäll från ovan, jag är dömd till att vara hundlös hela livet. Varför jag liksom? Varför varför varför? Jag vet att man inte ska grubbla över sådant men jag önskar verkligen att jag skulle kunna ha en liten vovve någon gång i framtiden, om inte nu så om några år liksom!
Ne fy nu blev jag ledsen igen....
Dags att lägga sig i sängen och låta medicinerna verka lite.


Riktigt såhär fräsch ser jag inte ut för tillfället kan jag då meddela, men lyckan i ögonen fanns med i drömmen.

~N~

Dag ett.



Första dagen jag verkligen kan sova ut, så vaknar man ändå halv sju. Men upp har jag inte gått för än nu, eller ja upp och upp, hade kunnat ligga kvar länge. Vaknade med igensvullen hals, varför har det inte försvunnit????!
Kan knappt prata och hostar, normalt? Ne en massa mediciner och sen bita ihop tänker jag satsa på. Måste åka till "Kronans droghandel" och fylla på i skafferiet tror jag.

Igår var jag så lycklig, har inte insett att det är ledighet som gäller nu, nästan en hel månad men så är det.
Åt favorit kyckling-chili pastan på Café Adelande i stan med Ema som sällskap, underbart gott är det där och värt vart enda öre. 
Sen drog jag över till grannen Johan och kollade på "No counrty for old men". Tydligen en rätt gammal film? Men riktigt sevärd om du är som jag och inte har lyckats se den ännu. Men slut på filmer gör mig alltid lika irreterad, tyckte den kunde hålla på minst en timme till.
Summan av gårdagen är alltså, toppenbetyg!

Men som sagt, nu sitter jag här....Fått flytta fram planerna med Simon för idag lite längre fram, för att hoppas att halsen blir mycket bättre de närmaste timmarna. Minigolf var planerat bla, men troligtvis blir det bara mat och spel om min lilla kropp får bestämma just nu :)

Visst är det väldigt intressant att läsa om vad jag gör hela dagarna?^^ haha

~N~

Robyn!





Supermysig låt!
Robyn har verkligen lyckats, då, nu, alltid!


Räkna ner.



Nu så, bara några få små timmar kvar på jobbet imorgon att klara av sen är det SEMESTER!

Ska verkligen bli hur skönt som helst att komma bort där ifrån, vara fri ett tag och ha annat i tankarna än jobbjobbjobb och ångest. Ska bli underbart att bara tänka på sig själv och inte på att behöva gå upp strax efter klockan 03 nu ett tag. Åh vad semestertider är underbara, inte nån abstinens här inte!

Nu ligger jag och Ema i soffan och softar framför Ocean´s eleven (ja, jag har inte sett den eller dom andra *skäms*).
Under tiden är vår tvätt i fyll gång i maskinerna, lite på tork och lite som fortfarande väntar på att få bli rent.
Smidigt att hjälpas åt och slå samman tvätten, går mycket lättare och roligare dessutom.

Hum jaha och nu då? något annat spännande att berätta? Nja, det var nog allt för stunden, har inte ens kommit på någon dum kommentar att fälla.
Förutom att jag har haft svårt att svälja i helgen då... (ja tolka hur ni vill, jag tyckte det var skoj i alla fall) haha.
Halsen är så gott som bra, så hoppas att jag slipper bli sämre såhär lagom till semestern men ne, räknar med att jag är frisk nu faktiskt!

Åååååh kan inte släppa det, semester snaaaaart. *lycka*

~N~

Sleeepy.



Dags att sova snart tror jag, blir en tuff dag på jobbet imorgon, såg så ut på bokningslistorna i alla fall.
Haft en riktigt lugn kväll, behövde detta! Fotbad och grejer, myspysigt verkligen.
Och förresten, kakorna blev supergoda (klart jag har provsmakat).

Nu ska jag dra mig mot sängen i denna varma lilla lägenheten för att drömma om min prins.
Som just nu gör Varbergs gator osäkra (hoppas jag).
Vill inget annat än att han ska ha kul och leva livet, både med och utan mig!


Linus Hansson <3

~N~

Bak-lördag.



Efter en härligt lugn men tempofylld lördag på jobbet är det nu dags att svida om till hemmafru. Baka baka liten kaka! Japp, tänkte vara snäll och baka lite tills jobbet på måndag, aldrig dumt! För måndag är ju dessutom min sista dag innan semestern. Lucktar så otroligt gott i mitt kök just nu, dock varmt så in i helvete!
Emellan det att formerna står i ugnen ska jag ge mig på min hemska garderob och fixa till där, fy så mycket saker man har, får ju knappt plats!
Tänkte bejbi ska få en hel hylla i alla fall, och inte bara en halv låda som han har nu för det kan ju inte vara så spännande? Hans saker får ju inte ens plats där! Efter det (om jag nu lyckas slutföra det idag) så ska jag unna mig ett fotbad och ta hand om mina fötter.
Vart ju småkrasslig förra veckan så känner att jag bara vill ta det lugnt idag, även om man kanske borde dra sig ut och träffa folk? Men ni vet ju vart jag finns om ni har tråkigt så är det ju?:)

Nehe, sånt e livet på en pinne, de e änna vettigt! Jag drar!

~N~

Wiho.



Ser fram emot att det snart är semester. Fredag, lördag, söndag och måndag sen så! Nästan fyra hela jobbfria veckor, ska bli så underbart att komma bort där ifrån ett tag. Har varit en händelserik och intensiv vår så japp en paus förtjänar jag verkligen.

Glömt säga jag är Combo denna veckan, Ema slaggar här, sooo fun :)
Men just nu är det bara snarkningar jag hör ifrån soffan, men det är förståligt.
Förstår inte att hon först orkar börja vid fem och sen stå ut med mig både på jobbet och hemma :) haha men visst är det trevligt med sällskap och god mat?

Just det, pappa är bäst, han bokade två nätter på scandic till mig och min älskling nu under semestern.
Ska bli superskoj att åka dit, hotell, liseberg, god mat, shopping och ja sist men inte minst.... fira 6 månader:)
Tänk så fort tiden går :)

Nu ska jag...hum? jag vet inte vad jag ska göra men vad fan:)

~N~

Nostalgi.



Har hittat några skivor med gamla bilder på i källaren hemma hos mamma och pappa.
Här kommer några smygtittar.



~N~

Eclipse.



Var och såg tredje filmen i Twilight-sagan.
Oh så vi garvade, vilka bra citat de hade fått in samtidigt som hela filmen var så där puttinuttig.
Helt klart värd att se ändå, speciellt om man har sett de andra två tidigare.
Tänker inte skriva mer för er som inte sett den =).
Se och döm själva, jag tyckte det var värt i alla fall.

~N~

Helgen som var.



Ojojoj! Helgen har varit superhärlig. Jag vet att det redan är tisdag men har inte varit hemma typ något.

Summering:
Fredag - Åkte till Varberg via G-kås, shoppade lite och mös i min ensamhet.
Vidare till Älsk och hans familj, träffade lite släkt osv.
Drog in till en park på kvällen där gänget satt, hängde där, jag var den enda nyktra men vad fan, var härligt att kunna köra osv sen skulle jag ju hem ganska tidigt dagen efter.
Hoffmaestro på kvällen, vilket tryck! Helt sinnes.
Förstår dock inte hur de kunde släppa in så mycket folk utan förköps att alla som köpt biljetter inte fick komma in.
Hela spelningen var ös rakt igenom, helt galet bra måste jag säga!
Finns så mycket man kan berätta men det hade blivit en hel A4a minst.

Lördag: Vaknade hyffsat tidigt, tog det jättelugnt och sen träffade jag lite mer släkt hemma hos bejbi.
Åkte hem utan att egentligen vilja lämna alla söta där borta.
Påvägen hem dog bilen, japp den bara dog.
Stog på en väg mitt i skogen strax utanför Gisslaved i ca 50 min.
Bilen kom igång igen lagom till pappa och farbror kom fram och den körde hela vägen hem som tur var.
Stackars pärlan blev nog överhettad i den stekande solen och allt Nina kunde göra var att läsa instruktionsboken och kolla om jag hittade fel, men inte det!
Rätt skönt att det inte var värre än värmen dock!

Väl hemma åkte jag nästan rakavägen hem till Ema, eller ja jag mötte dom här hemma hos mig.
Vi satt ett gäng och åt god mat som lilla Ema fixade till oss.
Drack gott å hade alltmänt jättetrevligt.
Kvällen slutade sent sent sent in på morgonen, jag tror att jag kom isäng runt 06 på morgonen.

Söndagen:
Sov hos Ema, vi vaknade tidigt men gick upp strax efter 13, åt då mat som var över från gårdagen för det var en del, mums!
Packade väska för stranden och körde iväg för att hämta Ardiana.
Vi hamnade tillslut på vätterstranden en sväng, jag och Ema vågades oss ner i det urkalla vattnet.
Benen och fötterna domnade, men det var helt klart värt det bara för att ha badat i Vättern.
Det började åska och vi åkte hem.
Helt enkelt en superbra helg, finns så mycket att berätta men finner knappt ord för att beskriva hur enormt bra jag har det just nu.

~N~

Weekend.



I have sooo much to tell, but I'll do it later tonight! Nu blir det stranden för min del!


Varberg



Nu sticker jag till mitt älskade Varberg.

Hihi tar ett stopp i Ullaredet på vägen, ser om man hittar något av nytta för storshopping blir det inte denna gång!
Så hejdå lilla Jönköping, är snart tillbaka (japp imorgon).


HOFFMAESTRO <3


~N~

Fransk/Italiensk Nougat!



Oh yeah, I have it right here!
Ema var på matmarknaden i stan tidigare idag och köpte något som är så underbart gott.
Äkta fin vit nougat med hasselnötter i.
Kan inte beskriva smaken, går liksom inte att förklara den är helt enkelt helt otrolig!.
Det är hennes fel att jag älskar den, men det älskar jag henne för.
Åh, det värsta är att den kommer ta slut suuuperfort, men ja... ska njuta så länge jag kan.

Nu skall jag nog typ sova?
Ska först och främst packa en liten väska till morgondagens utflykt.
Hoffmaestro med Älsk, i Varberg såklart! (för info så bor han där)

Jag och denna stad. Vet inte varför jag är så nerkärad i Varberg, men behöver jag ha en förklaring?
Underbara människor, havet, superfint överallt.
Jag liksom bra ååååh, fastnade redan första gången jag var där för oooj, sex år sedan kanske?
Kommer ihåg den tiden då jag gick i gymnasiet, målet var att flytta dit men jag stannade? Dumt nog, fast ändå inte.
En stuga där nära havet när jag har råd får det dock bli.

Sleep tight nu dudes, för nu skall jag allt ta tag i mig annars kommer jag väl aldrig iväg imon! haha :)

Underbara nougat! (dock inte min egna bild men den ser preciiis likadan ut)

~N~


Tss.



Bloggare? ska vi ens ta denna diskution, men tittar man på bloggtoppen ser alla precis likadana ut och alla är emot alla. När ska de våga vara sig själv och sluta moppsa upp sig så jävligt för att vara precis som alla andra!?
Ne, jag bryr mig egentligen inte och borde hålla mig borta från "kändis"-bloggarna men alltså, vill man få sig ett gott skadeglädjeskratt vet man vart man ska vända sig för lite "underhållande" läsning.

Jag tänker inte vara sämre så här kommer två skryt bilder från mig. Ego så in i, men fan naglarna är så jävla snygga och dessutom helt naturliga! De ni!
Stolt är vad jag är, för er kanske det låter som no big deal, men för mig är det stort!.
I övrigt är bilderna bara bilder, ofixat och nyduschat, retuschering? no way.



Sova?



Härlig dag på jobbet idag, trots att jag har mått illa heeela kvällen verkligen!
Ema gjorde mig lite sällskap efter sitt pass, skoj skoj! On kirra donken till oss alla, perfa vart det.

Efter jobbe träffa jag Johan jätte snabbt, (inte samma som jag tog promenad med utan en annan).
Som Johan säger, jag är hans personliga coach! Yeaaah! Men han ska flytta till Skåne, suck.
Känns som alla flyttar till Skåne nu för tiden!

Nu kommer jag säkert inte kunna somna, mår fortfarande dåligt plus att jag inte vill drömma mardrömmar ännu en natt... Men jag har väl inte mycket till val, hoppas jag orkar upp tidigare imorgon(idag) än vad jag gjorde idag(igår).
OM jag gör det, ska jag ut och gå med mina söta små stavar :)

Men jaha, what toooo dooo, sova?
Ja jag har nog inget annat val:D natti fuckers!

~N~

Seize the day.



I don´t care if I ain´t got no gold
When I´m dusty, gray and old
Carpe diem
Play the card you got up your sleeve
You can´t bring nothing when you leave
Carpe diem


*Seize the day - Hoffmaestro*



Just an ordinary day, keep on going.



Snart är även denna dag slut.

Lunchade ju med pappa, mycket trevligt och underbart god mat.
Inte ofta man sitter ner så med sin lilla papps och bara är!

Vidare till jobbet blev det intensivt, haft att göra hela kvällen men lyckades flexa några minuter ändå.
Har egentligen inte så mycket att skriva just nu, mer än att jag ska fixa lite här hemma innan jag somnar..
Jag lägger helt enkelt upp en egobild istället =).
Long time ago med min plutts slips!


~N~

Just an ordinary day.



Tjipptjopp!

Hade fullt upp hela kvällen igår på jobbet, riktigt intensivt men skoj!
Sen blev det en tur tull lilla Ema i Huskvarna, hon var gullig och skulle hjälpa mig tvätta några få plagg.
Orkar verkligen inte gå upp klockan sju för att tvätta typ fem plagg när jag börjar 14.
Lämnade en liten välkommen hem/grattis lyckta, supersöt vinröd.
Fick dessutom en Berlin nyckelring (jag älskar Berlin) och så mumsade vi jordgubbar :)

Efter det träffade jag Johan en sväng. Gick i skolan med honom typ 1an till 6an, nu bor vi näst intill grannar, skojskoj!.
Blev en promenad mitt i natten! haha, läskigt men så härligt.
Kom hem typ 01.30 och yckades somna direkt, det var bra för igårnatt vaknade jag vid två av världens läskigaste mardröm. Trodde inte jag skulle somna inatt men jag var så trött så det gick utmärkt.

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt för att snart dra in till stan.
Ska luncha med pappa innan jobbet, Dal Baffo *mums*

Kan fortfarande inte glömma gårdagsnattens mardröm, allt var så verkligt, ansikten, ljuden, platser.
Är dock glad att jag inte minns den så väl!

Dags att fixa te sig och spela lite musica, längtar till helgen!

~N~

Måndag



Idag är en helt vanlig måndag, precis som alla andra måndagarna varje vecka, månad, år.
Men idag kan jag börja räkna ner. Har två måndag kvar att jobba (förutom idag då) sen börjar min semester.
Börjar med en veckas ledighet efter helg, sedan tre veckor semester efter det.
Åh jag längtar verkligen!  Behöver få vara ledig nu känner jag, njuta av vardagen och inte behöva tänka på jobb!
Men nu, nu blir det fix och ladda inför dagens insats, känns som om veckan kommer bli lång och intensiv!

~N~


Resultatet



Supernöjd, nu sitter dekalerna på plats!
Nu är det nya plåtar med kromade kanter som ska på härnäst.

Stolt.



Då var bilen tvättad, svettigt var det allt i solen!
Men oj vad pärlan strålar nu, fixade även min minipimpning, nu vet man vem som äger bilen.
Kromade dekaler med texten "NINA" på bagageluckan *stolt*

Och just det, PIP blir det nog inte något med, har för mycket att klämma in under semestern.
Men tidigare idag bokade jag biljetter till Winnerbäck i Hok i Augusti, nice det ska bli, sommarmusik på toppnivå!
Dessutom så åker jag till Varberg på fredag och går på Hoffmaestro & Chraa!
Oh vad jag älskar den musik, sådant ös.
Tänker tillbaka på Peace&Love-festivalen förra året, dom hade spelning där.
Dock var jag utanför scenområdet då för det var så mycket folk (förutom första låten), stod utanför grindarna sen det räckte för min del. En tjej omkom under den spelningen så ja... mycket folk på liten yta.
Men detta kommer bli så underbart nice! En dagsutflykt för min del.



~N~

Biltvätt.



Dags att leka duktig!
Ska få bort all fågelskit jag lyckats få på min näst intill nytvättade bil (pappa körde den i biltvätten i tisdags).
Insidan behöver sig lite putts också, plus att dekalerna med mitt namn ska på i bak.
Blir nog så bra så.
Fast...jag tänkte bara göra ytligt med tanke på att det är miljonersmiljarder grader ute.. 32 i skuggan???!

På tal om miljorners miljarder.
Jag frågade på jobbet vilket som var mest, en miljonsmiljarder eller en miljardsmiljoner...¨
Jag anser det är lika mycket, men det gjorde inte dom... men jag har inte en susning om vad svaret är?

Nehe ta tag i mig själv, sen ska jag hem och fixa med mina grymt snygga nya handdukar jag har unnat mig från Ikea idag, gillar personalrabatt alltså :)

~N~

Sommar



Det är verkligen sommar på riktigt, fast jag har nästintill inte riktigt kunnat inse det ännu.
Igår var första riktiga sommardagen.
Började med att sola på mammas och pappas altan, sen på kvällen bar det av till hälsoparken för lite myspys med trevliga människor, det hela slutade på bongo med underbara appeltinis i mängder :)

Idag fortsätter sommartiderna med sol på altanen och grilla i sjöbohamn med familjen senare.
Fast nu sitter jag faktiskt inne för att ta en liten paus från solen, den steker verkligen, så härligt!

Sitter och drömmer mig bort lite.
Tanken var att jag inte skulle på någon festival iår, men jag tror det blir så ändå, är riktigt sugen på PutteIParken.
Det blir nog så, pojken och jag åker nog i alla fall, sen får vi se om det är fler som hänger på!

http://putteiparken.se/

Nu ska jag ut i solen igen, see yah!

~N~

Förresten, äntligen!



Förresten, jag har en jätterolig grej att berätta.
Och, jag ljög, kanske inte väldsintressant men jag är stolt och det är trots allt huvudsaken med det hela!
Jag har slutat bita på naglarna, ja för ca 4 månader sedan, det tog mig bara...hela livet?
Det värsta är att nu är man nästan "nagel-fix-beroende" men snyggt som fan är det.
Jag måste faktiskt få skryta!


Förutom detta så känns det faktiskt bara som att det kommer nya motgångar hela tiden för tillfället.
Men jag ska inte klaga, det hade kunnat vara mycket mycket värre!
Allt kan inte gå min väg, eller?
Ser i alla fram emot semestern som börjar om några få veckor, hoppas den blir helt otroligt bra!
Slippa tänka på jobbet och allt annat runt omkring som stressar upp mig totalt.

Dags att sova nu, för snart ringer klockan.

Peace!

~N~

Long time no seen.



I'm bad, realy bad!

Jag har inte haft någon blogg-motivation överhuvud taget på ett väldigt bra tag.
Don't ask why, I just didn't.
Men idag fick jag en sådan enorm lust att skriva av mig!
Jag vet att alla gamla inlägg är ja...gamla! Men jag låter dem vara, rätt kul att se tillbaka till.


Here it begins again!

Här sitter jag, i min lilla etta i Jönköping.
Japp jag som alltid sagt att jag ska ta mig här ifrån har näst intill ändrat mig.
Är rätt bekväm med stan just nu, dock letar jag efter större boende men det kan ju ta sin lilla tid.
Jobbet är detsamma, administratör på IKEA, samt har fått äran att bli tullansvarig vilket dock betyder en jäkla massa extra jobb utöver det jag redan gör men kul som fan är det!.
Och det där snacket om att njuta av singellivet sket sig! Haha jag har träffat en underbar kille, Linus.
Dock är detta underbara livet på avstånd, men vi håller ut.

Usch, svetten bara rinner om mig så varmt det är här inne!
Har slitit i tvättstugan och lagat mat hela kvällen så jag är faktiskt rätt nöjd med dagens insatts.
Nu gäller det bara att ladda inför veckans sista tidiga morgon, klockan ringer 03.30.

~N~

/>