Fort ska det gå!



Jag vet att det precis varit helg, men jag hoppas veckan går fort så det blir helg snart igen!
Sitter å planerar kommande lördag alla redan! Då blir det en hejdundrandes drink kväll! :)



På tal om drinkar, tror att jag ska köpa mig ett promenadband nu på onsdag, sen jäklar blir det att starta dagarna med morgonpromenader! :)

igen.



Ännu en helg har sprungit förbi, alldeles för fort! Fast den har varit helt underbar! Massa mys, hockey, handboll, festande, mm.
Haft fullt upp mest hela tiden, tror inte vi har suttit still mycket och liksom gjort ingenting(A).
Igår var verkligen klockrent, sjukt bra förfest, sjukt bra ös på krogen, ja hela kvällen/natten var klockren. Det måste göras om snart!

Men nu sitter jag här igen, själv som vanligt. Det är verkligen hemskt att se dig åka, och som du sa, de blir barra värre för varje gång. Men två veckor går snabbt, jag hoppas dom springer iväg, sen är jag i din trygga famn uppe i K-h igen! Tycker om dig väldigt mycket!

Nu ska jag försöka logga in på bankens hemsida igen, så jag kan betala mina räkningar någon gång. Det funkade inte innan när jag försökte.... suck! Varför bytte jag?

Snart!



Snart är det äntligen helg igen, och äntligen fredag!
Det betyder att man får sova lite längre, bara vara, dricka gott och ja...så vidare.
Dessutom kommer killen hit igen:) Han var här för två veckor sedan men ändå offrar han sig!
Det blir hockey, fest och IKEA i helgen :)
Åh, btw, det har varit en bra vecka, nästan hela veckan:) Är bara trött på all avundsjuka!

IKEA chat



I chatten med reportrarna från Uppdrag Granskning dyker denna förklaring upp mest hela tiden, "Men anställda har inte fått reda på hur företaget ser ut. Inte på 20 år."
Ursäkta mig, men om den största anledningen är att berätta för anställda att skaparen av deras arbetsplats ljugit i 20 år tycker jag detta program är ytterst onödigt. Tror faktiskt att de flesta anställda, percis som jag, skiter i vilket!
Spela roll vem det är som äger företaget och om det är svenskt eller inte? IKEA är för alla svenskt och har gett oss många jobb :)

Detta är ju också väldigt spännande, sända ett program å sen inte hålla med om att det är sjukt bra gjort?
MrCrazy: Fyyyy faaan så bra ni är! TACK!! Bra att ni visar vad gubben går för!!
Magnus Svenungsson: Så bra var det kanske inte!

Spännande ;)

IKEA



Sitter just nu och kollar på Uppdrag Granskning och jag blir bara sur.
Vad vinner dom på detta egentligen? Kamprad är en av de smartaste mäniskor jag någonstin träffat. Han har lyckats med någonting stort, han har spridit sitt namn och sin dröm. Han är smålänning, han är grym! Skiter fan i vart han har lagt IKEA och hur det styrs, det är smart! IKEA kommer för alltid vara IKEA. Jag skriver inte detta för att jag jobbar på just, IKEA. Utan för att hela grejen är totalt klockren! Låt Ingvar få ha hur mycket pengar han än vill, det är hans ide, ingen annans! Visst att IKEA är ägt av utlänska bolag, det är fortfarande svenskt och kommer så vara! Och jag undrar egentligen, får man förfölja människor sådär?

När jag träffade Ingvar på jobbet.


Dagen



Idag har det varit en såndär konstig dag, en dag som börjar hur segt som helst, man tror aldrig att den kommer ta slut. Sen vänder det, tiden bara springer iväg, jobbigt! Vet inte riktigt vad jag har gjort idag. Jobbat, tränat, kollar handboll just nu, det är typ det...
Har inte vant mig vid att inte jobba skift. Har alltid velat jobba dagtid men börjar fundera på om det verkligen är så mycket bättre. Jag bor själv, har bara mig själv att tänka på, just nu är skift det bästa egentligen. Ibland har man långa sovmornar, andra dagar slutar man supertidigt och hinner med allt innan rusningstrafiken och ibland är man långledig. Nu slutar jag 16 varje dag, lyckas för det mesta jobba över dessutom... Sen måste man fixa allt det där vardagliga innan dagen slut. Visst, förstår dom med sambo och barn, då är det ju perfekt, men nu? Nja, jag vet ärligt talat inte... Den dagen jag inte bor själv och har någon att komma hem till, som jobbar typ samma tider, den dagen kan jag uppskatta dagtid. Det mest positiva är nog maten, den går på rutin, och även sömnen... men blä, ska sluta tänka.
Ibland är det bara bättre att hålla käft och köra på som vanligt.
Oh just det, har fått vara med och se hur en testlossning gått till idag, det var faktiskt riktigt intressant!
Nu ska jag kolla klart på när vi får storstryk av danskarna..


Hockey



Det gick visst hett till på brorsans match i helgen, till och med SVT visade detta klipp på nyheterna...


Bal



Bal i Lund den 26/2, klänning är i alla fall beställd, nu får vi se hur det blir med resten :) Och vilka som vill åka!


Delfiner



Delfiner har alltid varit mina favorit djur, de är otroliga! På senare tid har jag även förälskat mig i pingviner, underbara dom också. Vem har inte tittat på Pingu och förälskat sig? :) Jag såg i alla fall en bild igår på en pingvinbebis och en delfinbebis som jag måste dela med mig, helt otrolig! Å inte nog med det, jag har drömt att jag var delfinskötare hela natten, något jag ville bli när jag var liten. Dom är så himlans söta :D



P3 GULD



Igår spenderade jjag kvällen framför P3 GULD galan, jag älskar det! All musik som spelades var helt galet bra (med något litet undantag). Bäst av allt var att favoriterna Johnossi vann pris som årets grupp!
Så nu tänkte jag lägga upp två bilder från när jag var och såg dom i Huskvarna den 17/12. Tredje gången som jag såg dom live för den delen. Första gången var på Peace&Love i Borlänge, andra var på Mejeriet i Lund. Fler gånger kommer det att bli :)




Funderar på vad jag ska göra med denna dagen, ta ut julen är det dags för. Ja, jag är lite efter men det är så fint ju! Sen blir det lite annat fix, sånna där tråk saker som man måste göra, typ damma..
Ikväll blir det bio med Ema, vilken film vi ska se det har vi inte bestämt än.

Attract



Jag har bestämt mig, jag ska spara till detta promenadband. Med tanke på att det är förbränning och kondition jag vill förbättre, är detta mer värt än ett gymkort. Jag gillar ju inte ens att gå till gymmet, så varför plåga mig själv? Har de maskiner jag behöver i mammas och pappas gym, plus detta att gömma under sängen så är det komplett.
Eller vad tror ni?


Det var jag



Sitter här i min ensamhet och kollar på handboll, det gick bra för Sverige idag igen :)
Spelar lite musik också, njuter av ledigheten, men dock överröstar grannens sjukt hemska musik min egen. Att det ska vara så svårt att fatta att "oj, det kanske låter lite mycket neråt i huset". Men jag ska väl kanske inte klaga, finns dom som har det värre. Tur det inte är samma sak varje helg längre, och synd att min musik inte ekar uppåt^^.
Vann precis 5 kronor på Keno dessutom, lika mycket som jag satsade haha! Spelar aldrig på Keno men testade och ja, fem rätt av elva, inte dumt! Hoppas jag har lika tur på min lottorad nu, tänk om man blir miljonär?
Vet inte vad jag skulle göra om jag blev snorrik egentligen, eller jo... Investera i ett hus hade jag gjort, och tagit MC-kort. Sen hade jag tatt med mig hjärtat på en liten semesterresa, hade varit skoj.
Ja det finns mycket att göra om man blir rik, förhoppningsvis får man inte storhetsvansinne :)
Men nu ska jag inte tänka på det, för det lär inte hända ändå. Nu ska jag poppa mig lite popcorn och unna mig ett glas vitt!


Sötast



Jag vet att nästan alla har lagt upp denna video på sina bloggar, men jag bara måste göra detsamma.


Bäbis.



Igår fick jag en film på mig från när jag var bäbis, en liten liten liten miniplutt! Jag började titta på den igår kväll, jag kan inte riktigt förstå att det är jag, att jag har varit så liten. Mina föräldrar gulligullade med mig och fångade allt på film, helt underbart. Jag älskar er, mamma och pappa <3


Jag vägrade titta in i kameran, men mamma kunde jag titta på hela tiden


Pappa skulle få mig att sova middag, jag vägrade och då slapp jag:)


Dom gjorde allt för att få mig att skratta, men jag vägrade!


Jag gillade rosa saker redan då:)


Mamma <3

När jag får bäbis en vacker dag ska jag göra samma sak, fånga deras skratt, gråt, ja allt på film. Det är underbart att se nu när man är äldre och det måste vara minst lika underbart för mamma och pappa att kunna uppleva det igen.

Saknar.



Jag saknar dig.


Bruno



Alla älskar ju Just The Way You Are!
Denna låt, som också är med Bruno Mars, är helt klart på samma nivå.
I LOVE IT!


Hold it against me



Britney var min stora idol när jag var ca 11-13 år (tror jag).
Hennes musik har gått upp och ner hela tiden, men jag gillar faktiskt denna låten.
Dock är ju rösten vääääldigt mixad.

Hold it against me.

Måste ha?




Så grym! Kul och annorlunda.

 


Denna har jag tittat på länge, men inte vågat beställa, borde jag?
Jag menar, den är superfin på bilden, men tjejen är ju galet smal också..Kanske blir helt fel på mig.
Det är så jobbigt att behöva skicka tillbaka också...


Egoist javisst?



Nja, jag vet inte om jag är egoist egentligen, men lite kamerakåt kan jag väl erkänna att jag är. Och eftersom ingen annan tar kort på mig, så får jag göra det själv helt enkelt =) Här får ni ett smakprov på mig utan glasögon också. Egentliigen skäms jag eftersom jag skelar, men nån dag kanske man unnar sig ett par linser eller nått...








Ringar



Fick hem dessa underbara ringar i brevlådan i fredags :)
Love it!



Köpta på Juveliasmycken

Victoria Secret



Min söta lilla vän Ema har nyligen varit i USA, se vad jag, bland annat, fick av henne när hon kom hem. Skrämmande hur väl hon känner mig :)
En helt underbar kofta från Victoria Secret, som sitter helt perfekt dessutom.
Tack gumman, du gjorde min dag <3


Underbart



Jag har haft en helt underbar helg verkligen!
Min underbara pojkvän kom hit i fredags, vi mumsade på räkor och vin, lyxigt var det:)
Igår var vi och bowlade med min mamma, pappa, bror och brorsans tjej, det var riktigt roligt faktiskt. Jag har inte bowlat på jag vet inte hur länge, tyvärr har allt jag lärde mig när jag tränade försvunnit... Efter bowlingen såg vi HV-Timrå och åt mat från Pallas, myspysigt! Idag trodde jag dessutom att jag skulle halka å slå ihjäl mig när vi var ute å gick, jag gillar inte tö!
Men men! Helgen gick alldeles för fort, som vanligt. Nu blir jag själv i två hela veckor innan jag får krama om honom igen.
Men fy vad bra jag mår :)  Så ja, helgen har varit toppen verkligen, mer sånna tack!

Nu sitter jag och skrattar till Solsidan, det är ju så underbart! Dessutom har jag rört ihop världens godaste pastasås med färskpasta till, som jag ska lägga ner i matlåda tills imorgon.

(Är rätt sugen på ett sånt där motionsband som det görs en massa reklam om just nu, kanske hade vatt något?)

Helg



Äntligen är det helg! Har längtat efter detta hela veckan!
Har jobbat min första vecka med nya tjänsten, det har varit allt annat än en lugn vecka måste jag säga. Det är inget lugnt arbete jag har tagit på mig, men jag gillar det. Jag älskar verkligen det jag gör, trots att det är jobbigt just nu.

Nu sitter jag här och väntar på Jonas, han är påväg ner från Katrineholm för att spendera helgen med mig. Vi ska spendera kvällen med att avnjuta gott vin och en massa räkor, mumma säger jag bara!

~I'm Happy~

HappySocks



Jag bara måste ha, ska unna mig dessa fem underbara par strumpor en vacker dag, men inte idag :(
Varför ska alla söta saker vara så dyra för?



HÅÅÅÅÅVEEE!



Vinst över Luleå idag, 3-2!


Oj



Fort det går. Måste erkänna att jag verkligen gillar mitt jobb och det jag gör just nu! Har så mycket energi, det är galet!
Ska strax åka iväg på hockey HV71-Luleå, bra avslut på denna dag! :)


Gillar denna bilden, hittade den på HVs hemsida :)

Söndag



Idag har det varit ännu en onödig dag, inte ett skit har hänt. Fast sen har jag inte mått bra heller, så det är väl inte så konstigt. Men samtidigt så hade man ju velat göra nått kul under helgen men men. Orkade ta mig till mamma och pappa för att få lite mat i magen bara :) Dessutom har jag kläder hängandes på tork i tvättstugan, så lite har jag väl gjort ändå.
Jag ser fram emot en händelserik helg nästa helg istället, Jonas kommer hit då! Han har lärt sig dricka vin i helgen, vilket gör mig väldigt glad för vad är väl bättre än ett glas vitt och trevligt sällskap en fredagskväll?;)

Nu ska jag spendera resten av kvällen framför tv'n med en kopp te. Imorgon vill jag vara på topp!
Börjar på en ny tjänst imorgon så ska ju jobba dagtid from imorgon, känns väldigt bra. Detta firas med bio på kvällen med mormor och mamma :)

Jaha



Jag gillar att ta egobilder, det kan jag erkänna. Varför vet jag inte, men kan va för att jag trivs med hur jag ser ut, i alla fall mitt ansikte. Är väl inget fel i att tycka man själv är söt? Såg en gammal bild på mig i mammas mobil tidigare idag, det var hemskt verkligen. Som jag såg ut, usch! Bästa jag har gjort tror jag är när jag tog bort min leverfläck jag hade på vänster sida av munnen, laserbehandling. Man kan se ärret idag men inte mer än så. Så stolt som jag är lägger jag upp ännu en bild på mig själv nu.



Orka?



Haft en helt ok dag idag faktiskt, än så länge. Firat två utav mina kusiner som fyllde år igår, dom är för söta :)
I övrigt startade dagen inge vidare, vaknade helt kallsvettig och dö förkyld. Hade ingen feber som tur va och förkylningen la sig lite för stunden. Men nu sitter jag här med en näsa som vägrar sluta rinna. Dessutom har jag fått värsta mensverken ni kan tänka er! Jag hatar det! Blir att ta fram värmedynan, koka till lite te och äta massa vitlök, hade varit så himlans gott med choklad just nu men det ska jag hålla mig undan ifrån. Känner mig som världens tråkigaste idag också, men det är sånt man får ta.

Vända?



Jag har lyckats vända på dygnet, eller något i den stilen.
Jag är egentligen dötrött men jag orkar inte gå och lägga mig? Spännande problem måste jag erkänna. Varit vaken sen tidigt i morse MEN "råkade" sova nån timme mitt på dagen, så då får man skylla sig själv faktiskt. Men, jag ska faktiskt slänga mig i sängen nu och läsa lite hade jag tänkt mig.
Sen ska jag försöka fortsätta min kamp med att hitta mig en hobby att pyssla med, det är ingen enkel uppgift. Det enda jag kom på lyckades jag inte hitta några vägar till. Så om någon vet hur man kan engagera sig ideellt någonstans här i stan kan ni väl hojta till, jag vill kunna hjälpa andra men på annat sätt än att skänka pengar hela tiden.

En helt vanlig fredag?



Nej en helt vanlig kan jag väl inte säga att det har varit. Har varit ledig hela dagen vilket är väldigt skönt faktiskt, gillar att vara ledig men vem gör inte det? Började dagen tidigt dock, åkte med familjen till banken tidigt i morse, vi ska byta! Det kändes väldigt bra och har skapat lite semestersparande och pensionssparande, känns vuxet!
Efter detta drog jag hem till huset och tränade i gymmet i källaren, men det blev ingen längre stund. Fortsatte med att köra lite Yoga på deras Wii, det var kul om något, jobbigt var det dessutom vilket jag inte todde att det skulle vara.
Sen åt jag lite med pappa innan jag promenerade hem. Kände mig faktisk rätt duktig när jag kom hem runt ett tiden.
Ikväll är jag dock inte sugen på att göra något faktiskt, känner mig sådär tråkig idag, men vad gör väl det?
Ska spendera kvällen framför en dålig film hade jag tänkt mig, vilken vet jag inte ännu.  Suck, satsar på att vara på topp imorgon :) Vet inte riktigt vad som händer ännu men det ska vi se till att ändra på imorgon :) Nu ska jag tända ljus, koka te, mysa ner mig i soffan och drömma mig bort, sisådär 22 mil bort tror jag!

Alla vi...



...som var med på nyår (några saknas på bilden)


Katy Perry - Firework



Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
6 feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe your reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through-ough-ough

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh" (Oh, Oh, Oh)
You're gonna leave 'em falling down-own-own (Oh, Oh, Oh)


Mys



I måndags var jag och Jonas på bio, Änglagård 3, väldigt bra film om man sett de andra två (tyckte jag i alla fall).
Efter detta tog han med mig på Grekisk restaurang, det var hur mysigt som helst. Det var bara vi två där, levande ljus och fin musik och som vi blev uppassade dessutom :) Det var en minnesvärd kväll måste jag erkänna.


Mös ner mig i hans soffa mellan bion och restaurangen :)

Cam



Prövade camen på min nya dator tidigare idag, blev rätt nöjd med resultatet på bilderna :)


Juicy Couture



Om man ändå hade haft råd <3
Drömma kan man ju alltid göra.







censur




Nyår.



Ett nytt år har börjat, kan inte riktigt förstå hur fort tiden går. Känns som om det inte var alls längesedan som man stod och skrek in år 2010. Ett år har gått sedan dess och mycket har hänt. Jag tänker inte göra som alla andra, blicka tillbaka på tiden, jag tänker blicka framåt. Trots att det har varit ett händelserikt och bra år ser jag fram emot tiden som kommer framöver. Att blicka tillbaka kanske kan var bra i och för sig, men nej, inte för min del.
Jag ser framåt och det med lycka i blicken.

Nyårsafton firades med underbara människor uppe i Katrineholm. God mat, gott att dricka och ja allt det där vanliga, men det var en fest som inte går att jämföra med någon tidigare. Glädje och sprallighet kan beskriva känslan jag hade i kroppen. Och det är så himlans kul att lära känna nya människor, speciellt sådana som dom! Dessutom så finns det inget bättre än att välkomna det nya året med någon som man tycker om. Jag fick allt det där man vill ha på ett nyår och inte att glömma raketer! Dock glömde jag att ta kort, illa men sånt som händer! Kan bjuda på en liten bild på min frissa dock, jag orkade inte engagera mig ordentligt men det blev visst bra ändå :)


/>