Nina <3 Jonas



Jag måste bara skriva av mig!
Jag saknar min superheta sambo! :/
Han jobbar kväll denna veckan, vilket betyder att man ses typ noll på hela veckan. Enda man ses är när man vaknar till när han kommer hem, å då är man så trött så man knappt orkar prata.
Visst är set skönt att va själv ibland, det behöver alla, men just nu önskar jag bara att han va här :(

Och imorgon så ska jag äntligen få min allergispruta! Hoppas verkligen det hjälper iår igen så jag slipper gå runt å snora å ha mig konstant hela tiden. Man blir så galet trött, energi noll!

Tjing!


Klänning!



Snacka om röta man har eller!?
Har hittat en klänning jag vill ha på Jonas systers bröllop i sommar. Dress coden är mörk kostym, vilket betyder lite finare å längd nedanför knäna.

Jag hoppas denna passar mig, har kollat på tusentals å dessutom hade denna ett bra pris, 700 :) dyrt men så är det ju!

Men jag hade tur, jag sökte efter en rabattkod och de visade sig att de hade 30% rabatt just idag!!!!:) tur jag inte köpte den igår som jag först tänkte!

Så nu har jag mer pengar över till skor!!! Lycka ;)


Muminmamma!



För väldigt längesedan när Jonas var på kryssning, så fick jag en mumin av honom, så sööööt! Jag älskar verkligen mumin!!! Men Mumin kan ju inte vara utan sin mamma, det såg Jonas till att han slapp, så han köpte med sig en muminmamma från Helsingfors. Hur sött är inte det då?!?


Kryssnings tajm!



Jag har haft en fantastisk helg med älsklingen i Helsingfors, och nu laddar vi för nya äventyr alla redan!
Jag bokade nyss en kryssning för hela gänget, massa blandat folk från Jönköping, Katrineholm och Stockholm ska med, SJUKT KUL!
Vi ska bara festa, dansa, umgås å ha riktigt jävla roligt!

Fatta att jag är taggad!!!!!



(Btw, får du chansen att åka till Helsingfors en helg, gör det!Så värt!)

Och för den som har det lugnt den 30/6, boka kryssning!!!

Helsingfors!



Då var jag och älsklingen äntligen framme i Helsingfors! Vi har redan hunnit ta en liten promenix medan vi väntade på incheckning på hotellet. Jag är dom frälst i domkyrkan, så vacker!(ja ni ser ju på bilden) Har den dessutom som utsikt från hotellrummet:)
Vi träffade en sjukt trevlig äldre herre på flyget, han kom från Stockholm men hade bostad både där i Helsingfors och på Åland (han hade sålt sitt gamla företag). Han var snäll nog å guidade oss på bussen in till stan å visade även vägen till hotellet(låg på vägen till hans lägenhet) så nu har vi fått massa bra tips om vart vi kan ta vägen. Btw, flyget tog bara 37min grymt! Kändes som man landa precis efter man lyft!
Nu blir det att byta om å göra sig redo för ett antal timmar på stan:)

See yah!


En vanlig tisdag



Eller kanske inte....
Det har varit en sjukt intensiv dag idag!
Börjar dagen med att åka till Älmhult (Ikeas huvudstad) för ett möte, åker hem igen lite lagom trött i skallen.
Byter om fort som tusan och åker vidare på 50-års kalas hos en släkting, och nu sitter jag här. Resan hem från jobbet var dock så seg, ja ni ser ju på bilden nedan... Såg att de va kö vid jobbet (1 mil från platsen på bilden), tog en omväg och fick syn på detta...!
Mitt på motorvägen.
Det gick sakta även den vägen jag tog men det var ju inget att jämföra med hastigheten på motorvägen!

Nu ska jag i alla falla slöa och sen packa lite, om jag inte gör de imon...
Blir en tripp till Helsingfors över helgen, sjukt nice!!!


American Pie Reunion



Bra film, fick mig allt några goa skratt. Men, inget slår de första! En sevärd film men ingen man måste se på bio, men man borde helt klart se den. Sjukt kul å se alla galna människor ett antal år äldre, verkligen alla var med!:)


Söndagslyx!



Efter frukost idag gick jag och Jonas till Stadsparken, det är en bra bit med endast uppförsbacke. Riktigt härlig promenad, dock galet varmt! Väl uppe på toppen blev jag bjuden på mjukglass, den var så himlans god i värmen, men nästan lite för stor för mig men den gick ner ändå :)

Väl hemma lagade jag en sjukt god fläskfilegryta, första gången och jag lyckades!
Nu äre lite chill i soffan innan dagens sändagslyx, bio!
Vi tänkte se American pie reunion, hoppas på många skratt men man vågar inte hoppas för mycket;)


Avokadofrukost



Idag är man lite slö, men vart inte så mycket igår trots allt. Men sjukt kul hade vi, trots allt!
Pigg i skallen och slö i kroppen, sånt får man räkna med på en söndag. Har precis städat här hemma sen igår, så nu är det fint igen :)
Så nu har jag gosat ner mig i soffan framför gränsbevakarna som är mina favvoprogram, sjukt kul och intressant på samma gång. Jag kanske är en liten tulldåre trots allt? Fast detta är ju lite mer intressant än det jag gör, faktiskt!

Ska sluta blogga och mumsa i mig den goda frukosten som står framför mig, avokadoknäcken banan och mjölk, MUUUUUMS!

Hade!


Meeeh!



Rätt irriterad är jag nu!
Ägaren till murphys sa att Niklas och hans supertrevliga kompis Andreas sov i baren, så de fick inte stanna kvar! Vilket är sjukt, de var ju inte något mer onyktra än oss andra men men.

De andra åkte hem och jag och Jonas sitter kvar här å tar de chill, Jonas snackar med någon konstnär? Haha!

Blir snart att åka hem tror jag. Patrik kör oss, snällt av honom. Han har kör ny bil så han har gått och blivit nykterist?;) ne han e så go den pojken!

Trots allt har vi haft en sjukt nice kväll!!!!:)


Hett värre!



Två sjukt heta brudar i väntan på att köttet ska bli färdigt, såklart är det grabbarnas uppgift! ;)


Vinnande!



Varför sluta med ett vinnande koncept?


 


Energisk?



Är som ett litet barn på julafton, super sprallig och jätteglad! Mår verkligen bra idag (trodde jag skulle bli sjuk eftersom killen vart det), men nu mår vi bra båda två.
Var ett tag sedan jag verkligen va festsugen och på toppen humör, samt pigg på det, men idag ja då finns det inget som kan stoppa mig.
Ska snart börja fixa till mig, smink, hår, kläder, ja allt som behövs för att man ska bli en tia! Sen är det bara att vänta tills snyggingarna kommer hit, då blir det grillat och en jäkla massa alkohol.
whoopwhoop, men jag ska nog hjälpa till lite med städningen nu först, damma is my thing.

See yah!

(Kan ju nästan tro att det är jag och Alex på bilden, en blondin och en röhårig!)

New design



I alla fall har det blivit nya färger och ny headbild. Kände att den gamla var lite för mörk och dyster för att matcha mitt humör.

Är sjukt glad, känner mig sjukt snygg och helt enkelt bäst!

Det bara är en sån dag idag, rycker i hela kroppen och har svårt att sitta still. Får väl se till att släppa loss lite ikväll, vart denna dagen slutar? Det vet ingen!

Nu äre dags att laga en god lassange, enligt önskemål från snubben som ligger å slöar framför sitt hockeyspel.
(Sen att han håller på å tvättar, de skiter vi i)
;)
Jag är lite bättre ändå!

Tjing!

Solen skiner himlen är blå!



Filmen igår kväll va så sjukt kass, se inte den! Min kära sambos smak är inget å lita på...

Men sovit gott har jag gjort, är nog första helgdagen på ett halvår som jag ligger kvar å drar mig till mer än klockan åtta! Ska väl gå upp och städa lite här hemma snart...kanske?
Blir te å grilla och massa gott å dricka med finaste vännerna ikväll! Alexandra och Niklas, fantastiska människor!

Tänk att jag och Alex har hittat varsin kille som faktiskt funkar ihop, de trodde vi inte fanns på världskartan. Så sjukt kul har vi fyra ihop:)

Men neheni, nu ska jag upp och dricka kaffe:)

Bjuder på en bild på mig och bästisen, Alexandra <3

Tjing!


Mumma



Det var verkligen mumma med räkor, åt som en gris! Vitlöksbröd till det plus lite vin, de ni.
Nu blir det film nummer två för ikväll, Ken park, en skatefilm som killen säger är bra... vi får väl se ;) Gillar faktiskt skatefilmer men man måste ju få vara lite kritisk innan man sett, eller hur? Dags å slänga av sig BHn och gosa ner sig bland filtar och kuddar i soffan!

Tjing!


Den som väntar...



... På något gott väntar alltid så sjukt jävla mycket längre än man önskar!

Ligger i soffan och gör absolut inte något, väntar på att räkorna ska tina. Blir räkfrossa med snyggingen lite senare (lite för mycket senare), jag är redan döhungrig.

Jag har funderat på det här med blogg länge nu, har typ gett upp helt?! Ibland känner jag sånt sug för att blogga, ibland är jag bara så less. Visst är det skönt att skriva av sig, men vem fan bryr sig om innehållet? Humski... Blotta hela mitt liv som vissa gör? Ne de är inte min grej, men mina åsikter är dock sjukt intressanta, det borde alla tycka ;) Får ju som sagt alla möjliga kommentarer om hur fjortis och blond jag är lite då och då, tur för er annars hade ni ju haft de sjukt tråkigt om inte jag fanns! Så jag ska kanske ge det ett femtioelfte försök?;)

Gaaaah ge mig räkor nu!


/>