Dagen



Jadu, dagen som varit har gått väldigt snabbt måste jag säga. Jobbet var fullproppt med arbete så de timmarna gick rätt snabbt ändå. Sen åkte jag hem å fixa lite för å få de snygggt här igen, jag och älsklingen städade innan han åkte hem nu i helgen men jag stökar ner alldeles för snabbt igen :)
Sen bar det av till Ema för att äta lite god mat å snacka lite strunt för att sedan ta oss vidare till gymmet för å svettas som små grisar. Var ett tag sen vi umgicks hon å ja, så de behövdes, vi kör en favorit i repris redan imon igen.

Men nu ska jag sova, å så skönt jag kommer sova dessutom! (fast någon saknas ju självklart)

Dagen



Jadu, dagen som varit har gått väldigt snabbt måste jag säga. Jobbet var fullproppt med arbete så de timmarna gick rätt snabbt ändå. Sen åkte jag hem å fixa lite för å få de snygggt här igen, jag och älsklingen städade innan han åkte hem nu i helgen men jag stökar ner alldeles för snabbt igen :)
Sen bar det av till Ema för att äta lite god mat å snacka lite strunt för att sedan ta oss vidare till gymmet för å svettas som små grisar. Var ett tag sen vi umgicks hon å ja, så de behövdes, vi kör en favorit i repris redan imon igen.

Men nu ska jag sova, å så skönt jag kommer sova dessutom! (fast någon saknas ju självklart)

Helgen.



Oh vilken underbar långhelg jag har haft! Fullt med festligheter har stått på schemat, så som:
Custom motor show, mys på stan, stor rockfest, minigolf, film mys, lång promenad med mera. Ja, vad har vi inte gjort denna helg? Har varit superskoj å få visa lite av min stad för Sandra och Said dessutom, de verkade gilla det som de har sett i alla fall. Bäst av allt har självklart varit att få spendera massa tid med Jonas, mer än bara en liten helg liksom. Vi har verkligen haft det helt underbart, jag är väldigt kär i den där killen, jag tror det syns på mig också för den delen.


I väntans tider



Idag har varit en väldigt soft dag än så länge.
Jobbade till ett för att sedan åka hem och städa... fick hjälp av lilla mamma med. Hyresvärden ringde nämligen och sa att de skulle vara visning av lägenheten idag, å jag hade inte städat riktigt klart ännu... Tanken var att jag skulle göra det efter jobbet. Så ja, nu skiner lägenheten verkligen, mamma är mycket noggrannare än mig. Jag hatar verkligen att städa, finns ju inget tråkigare alltså.

Nu sitter jag här en liten stund och nötar Glamourama avsnitt.
Jonas ringde nyss å sa att han är påväg ner nu med, han ska vara här hela helgen, hur underbart är inte det då? Extra mycket helg, i love it! Imorgon kommer dessutom Sandra och Said ner för att leka med oss i helgen.
Bilmässa och rockfest står på schemat, sen får vi se vad vi hittar på!

Kommer bli en toppen helg i vilket fall =)

Sötaste pingvinen!



Titta vad söt pingvinen är, helt underbar, jag vill med ha en :O


Plopp



Under gårdagens tipspromenad tog vi en fika paus och köpte lite lotter i Cyrus klubbstuga. Jag köpte åtta lotter för 20 kronor och om jag vann! tre stycken vinster blev det. Pappa vann dessutom två vinster på sina 16 lotter... Så vi fick var sin påse Jag, Mamma, Pappa, Brorsan och Sandra. Perfekt. Jag valde dock kexchoklad, men mammas och pappas påsar innehöll väldigt söta ploppisar. Ja ni ser ju texten på dom, GULLIGT VÄRRE!


Pärlan.



Helgen spenderades bland annat med att fixa till bilen inför våren/sommaren. Nya plåtar fick den, men kromade ramar. Sommardäcken åkte på igen. Handtvättad blev pärlan med dessutom. Nu är den superfin verkligen, bara lite till saker sen är den perfekt. Tona rutorna är nästa mål, men först ska man hitta någon som kan göra det bra men billigt... Det är inget man gör själv direkt.




I'll stand by you <3




Torsdag



Imorgon är det äntligen fredag, men jag bryr mig inte riktigt egentligen, för jag är ensam i helgen. Önskar verkligen att jag var med Jonas, men vi kan ju inte ses varje helg...tyvärr! Jag får helt enkelt se till att klara mig själv och det brukar ju gå bra men inte ens i närheten lika bra. Imorgon blir det lite vårfest, ska bli skoj faktiskt! Och resten av helgen ska jag bara slappa runt och träna, ska dessutom få med mig mamma ut i löpspåret på söndag tänkte jag.
Sen är det snart torsdag, hoppas det går fort!

Har nyligen kommit hem från en liten löprunda, de är riktigt skönt. Har verkligen kommit igång, nu ska jag bara nå mina mål å göra det ännu bättre!
Dags för lite Glee såhär efter en stor tallrik med jordgubbar och mjölk :)

Springa!



Jag måste få skryta lite för mig själv, för att jag är så jävla stolt! Jag har varit i Axamo och sprungit med Emelie, å fan vad bra de kändes! Vi valde 4,7 km spåret, och jag sprang lite mer än 2,5 av den sträckan! De e helt sjukt, jag klarade det, jobbigt som fan å lungorna dödade mig men jag klarade det! Jag ska fan klara 5 km den 5/5, jag ska kämpa på tills jag klarar det, även om jag tar mig runt med myrsteg!

Har dessutom varig i Älmhult idag hos kollegorna på tullavdelningen, de är alltid lika trevligt att åka ner dig, dom är så goa!

Nu har jag bäddad ner mig för ett tag sedan å tänker sova som en gris!!!!

Sötnos



Så söt, men stackars liten :(

Hate it!



Jag hatar att se honom åka, jag mår verkligen dåligt av de. Jag hade velat kunna mysa med honom när som helst liksom. Distans, jag hatar distans! Men man står ut, för att det är värt det, jag älskar honom och all tid med honom!
Ja, jag ska kanske inte va så djup men ja... jag tror ni fattar faktiskt.
Är glad vi klarar det så bra som vi faktiskt gör. Men tårarna rinner VARJE GÅNG vi lämnar varandra, idag lipa jag som en jävla bebis, de va hemskt! Men de visar ju verkligen vad man känner för varandra. Men jag måste skärpa mig, att spendera resten av söndagen och tid emellan det att vi ses som ett jävla deppbarn är ju inte superkul heller, men de e inte mycket jag kan göra åt det :(


Bombnedslag



Igår lärde jag mig att vissa ord man trodde hade en betydelse,  faktiskt kan ha två.
bombnedslag tex. Jonas såg denna bilden och sa oooh vilket bombnedslag och jag bara.. vaaaah?!?!
Jag tolkar det som att de e nått som ser förstört ut, liksom hemskt fult, men de gjorde inte han. Mamma som var i samma rum förklarade för mig att ett bombnedslag för killar är någonting snyggt, läckert, hett liksom. Och ja, det kanske är sant, för annars hade ju inte han satt det, men snacka om att jag blev ställd  ;)

För övrigt så är håret det enda jag älskar på denna bilden, tänk om man hade tid för att låta håret självtorka varje morgon, då hade jag alltid varit lika snygg :O Wohoo.

 

Btw, har haft världens mysigaste helg med killen. Massa massa maaaaassa mys har det blivit! Grillat med min underbara familj har vi också gjort, vi va där i typ fyra timmar eller nått :O MYS! Sen va vi på Leva & Bo mässa idag med, men den var verkligen inget å ha. Å just det, igår var vi ute i löparspåret uppe vid axamo och sprang med, blir en ny tradition för oss från och med nu :)


Hur lyckas man?



Jag tror vi var rätt trötta igår, jag och Jonas.
Han kom hit runt sex eller något, vi laga lite våfflor vilket var supergott sen la vi oss för att vila... och vilken vila det blev. Jag vaknade till strax innan nio av att något utanför skrek ett fjortisskrik... vi hade däckat, i två timmar. Så de va lika bra å fixa till sig och gå och lägga sig igen, somnade framför The wedding singer, vilket för övrigt är en helt underbar film! Sen tror jag vi sov i 12 timmar eller något innan vi vaknade igen, å nu sitter jag här å skriver av mig lite innan det blir en sväng in i duschen. Dagens planer var Leva och Bo mässa, men vi tar den imorgon istället. Vi ska till systemet å handla lite sen ut å springa för att sedan grilla å mysa hemma med hela familjen, skoj :) Tror i alla fall att Brorsan och Sandra ska vara med också, men man vet aldrig med dom. Jag älskar min familj i alla fall, den saken är säker.

Veckan som gått



Jag har varit en rätt dålig bloggare denna vecka, men ibland får man det. Ibland måste man ta vara på tiden väldigt noga!
Kommer inte bli långrandig idag heller, eller jag kan berätta lite vad jag gjort senaste veckan...

Helgen spenderades hos min underbara pojkvän. Där blev det filmmys på fredagen.
Lördagen spederades på kalas för hans lillebror.. vilket betyder, träffa släkten! Det var första gången jag träffade någon av dom, förutom hans syster som var med på nyår. Det var supertrevligt! Härliga människor verkar de vara allihopa, men det är ju inte så konstigt, dom är ju trots allt släkt med Jonas!
Efter detta handlade vi inför kvällens matlagning (kebabspett och potatissallad).
Drog iväg och spelade bowling med härliga vänner, Sandra och Said, dom är underbara!
Det var lite läskigt dock, för de gick så galet bra för mig. Började det hela med tre strike i rad, sen tre spärrar... slog knappt en enda omgång under åtta poäng, va fan hände där liksom? Lördagen avslutades med en film "Arctic Blast". Den handlade om klimatförändringar, rätt läskig/halvskum film men ändå väldigt bra faktiskt.
På sönden åkte vi ut till Jonas mormor och hennes sambo för att äta lunch, och vilken lunch dessutom!
Lagat på vedspis, gjord på härliga råvaror och opastöriserad mjölk, I LOVE IT! Dessutom bodde dom i ett supermysigt litet torp vid en sjö med en massa höns på gården, kan det bli mysigare? Fick med mig hemmagjord aprikossylt och citronsaft hem också, åååh dom var så mysiga! Vidare till Jolle, Annelie och lilla gullungen Alice. Där drack dom lite te och kollade på bambi, jag var så mätt i magen så jag fick inte ens i mig lite te" (och jag som älskar te).
Vi satt å prata strunt, busade lite med Alice och ja, hade det allmänt trevligt. Det måste vara den sötaste minifamiljen på jorden?
Jag trivs verkligen när jag är där uppe, alla underbara människor, I LOVE THEM! Jonas har tur som har dom i sitt liv!

Men sen kom det tråkiga, jag var tvungen att åka hem och hemma är jag....ensam och övergiven?
Nej då, jag har ju haft fullt upp sedan i söndags!

Mös lite hemma hos familjen i måndags, eftersom mina planer typ....försvann? aja...

Tisdags: Ja! Jag var på cirkus ju, som jag skrev om igår! Med mina små kusiner och så kul det var. Var underbart att se ungarnas glädje i ögonen och jag var nog minst lika överväldigad själv också. Barnasinnet finns kvar, det vet jag i alla fall.

Igår vart jag på gymmet med Emelie, sen lagade vi tacopaj å snacka skit, för det är vi bra på :)
Sen fick vi nått sånt där ryck med, som vi alltid fick förr i tiden... rycket går till enligt följande: Vi sjunger massa låter as högt å as fult :D haha det var en rolig resa hem! Klockrenast va nog när hon från ingenstans bara sa Oh lord lite ironiskt och vi båda på samma sekund börja sjunga ...won't you buy me.. och ja, ni kan resten själva ;)
Gick asbra på gymmet förresten, slog mitt löparrekord!!! :) Framåt går det!
För några veckor sedan skrev jag om lite coola saker jag designat på nätet... Här är ett av dom, ett halsband till Joar (Jonas bror). Han blev jätte glad för det, så det vart ju lyckat :)



Ja ni ser ju (N. längst ner). Läskigt vilket resultat bara i första serien... Nästan personligt rekord!


Sötnosarna som följde med mig på Cirkus :)


Men nu ska jag fixa lite till, senare dyker nog Emelie upp igen för lite mer umgänge och sen blir det att sova och ladda inför imorgon. För imorgon är det fredag och min älskling kommer redan hit igen! Wihoooo, jag är asglad, har bara varit utan honom i typ fem dagar, tänk om det alltid kunde ses så ofta? (eller helst ännu mindre för den delen) <3

Wihooo, Emelie ringde precis :) Så nu ska jag sluta och så ska vi unna oss någon god mat!

Cirkus



Var några dagar sedan jag bloggade nu så jag har mycket att skriva ikapp, det får bli på onsdag det!
Ville bara säga att imorgon drar jag på cirkus med två av mina minsta kusiner, Albin och Filip!
Så skoj att de vill hänga med sin gamla kusin på sådana skojjerier!
Så imorgon blir en toppen kväll, det känner jag på mig :)

/>