Kväll



Var längesedan jag jobbade kväll nu, tre månader sedan sist... eller ja, förra året senast!
Men idag satt jag i Luckan igen, de hade ont om folk så jag hoppa in. De va riktigt nice faktiskt! Tur hade jag med, vaknade verkligen än mer förkyld än vad jag var igår, så de va toppen att jag fick sova ut! Kom ihåg allt gjorde jag med, även om det var längesedan jag satt där.
Men ja, nu ska jag fixa klart lite sen sova, imorgon åker jag ju till Jonas igen :)
Fast just nu e jag arg, för han har inte skickat godnatt sms, å hur ska jag kunna somna då? :O NE JUST DE!! MORRRR*

Men ne, jag tror jag skiter i detta nu, får skriva mer efter helgen helt enkelt!

(Hoppas bara förkylningen försvinner lite till)

Doh!



Jag börjar bli trött, redan!
Jag har sovmorgon imorgon, min första på tre månader dessutom. Tänkte vara vaken lite idag men tror jag går och lägger mig med min bok så fort sminket har åkt av.
Jag börjar inte för än 14 imorgon och innan dess ska jag sova och försöka skrämma iväg min förkylning, önska mig lycka till!

Dagen har spenderats på jobbet, lagom intressant dag... hum, folk alltså!
Sen skulle jag till apoteket efter jobbet och hämta ut en massa mediciner, på väg dit gick en plupp på mina glasögon sönder, ni vet dom som sitter mot näsan. De har trots allt suttit där i ett år och plast håller väl sisådär, så jag passade på att springa in till optikern för att byta dom. Nu sitter brillorna mycket bättre dessutom :)
Sen träffade jag Emelie, vi bakade lite och sen gick vi ett varv runt munksjön, eller ja... Det blev betyligt mer än ett varv här ifrån, en och en halv timme var vi ute och promenerade. Det var riktigt härligt faktiskt, men jag hoppas att förkylningen inte påverkas. Sen fikade vi lite och prata massa strunt sen var dagen slut, tiden går galet fort!

Men snart är det fredag igen, jag längtar som en dåre! Tänker krama sönder Jonas när jag kommer dit! Den där killen är helt otrolig alltså, han gör mig så jävla glad! Jag har haft sån himlans tur som har träffat honom och att det har blivit som det har blivit, det är verkligen lycka, ren jävla underbar lycka!

Nu blir det en sista kopp te, natti!

2 cm



Ja, träningen går framåt, även om den inte går så bra som jag vet att den hade kunnat, av olika anledningar. Dessutom tror jag att jag börjar bli förkyld, bra tajming? NEJ! Det får inte hända.
Jag har tänkt köra järnet denna vecka, svettas som en gris och bli röd som en tomat är målet för denna månad.
Dessutom ska jag till älsklingen i helgen, då vill jag inte vara hängig!
Jag får proppa i mig C-vitaminer och dricker en massa te hela tiden, då klarar jag mig nog.

Men ja, rubriken... 2 centimeter... Det är vad jag har gått ner runt midjan på en månad... det ni!!!! För ni vet väl att det är midjemåttet som är det viktigaste?
Och mer kommer det komma, men det är en väääääldigt bra start för att vara jag. Nu ska jag sattsa än mer och vara än mer starkare när det gäller att motstå sötheter så kommer detta sluta väldigt bra tror jag.



E.T



I JUST LOVE IT!
Lite spännande text men känn pulsen i kroppen av låten, man blir ju helt vild av den!



Cocoo.se



http://www.cocoo.se/

Jag älskar denna sidan, helt otrolig!
Man vill ju ha typ allt!
Just nu är denna ringen en klar favorit.

Outfit.



Lördagens outfit dårå! Svart spetsklänning med ett ljuslila linne under, naglar i samma lila färg, strumpbyxor och klackar! Lite smycken till det, men halsbandet åkte av sen faktiskt. Kände mig sjukt snygg, längesedan man hade sptrumbyxor alltså!
Kvällen var helt enkelt galet kul, lite för mycket shottar och lite för trevlig, om det nu kan bli det ;)
Earth hour firade vi dessutom också, fint vart det, ljus överallt!



Lördag



Det är lördag och det är löningslördag dessutom! Det betyder att det kommer vara tryck på stan idag, hoppas jag!
Blir snart upphämtad av Ema, hon jag och Oskar ska dricka lite gott å leva livet ikväll. Håller tummarna för en störtskön kväll!

Förmiddagen har spenderats med världens finaste mamma :)
Vi har varit på A6 bla, Intersport har öppnat ett av europas största intersport här i stan, och ja... stort var det verkligen!
De hade en massa rea och så nu i helgen så jag var ute efter ett par träningsskor. OCH JAG HITTADE!!! Äntligen har jag ett par riktigt goa och bra löparskor! Nu är det bara att köra på, men det kostar att ligga på topp men de lär ju vara bra!
Om inte annat får man pröva dom i 30 dagar så det är ju asbra! Lägger upp bild imorgon..
Dessutom köpte jag en outfit för kvällen, svart spetsklänning med ett lila underlinne, superfint. Naglarna hittade jag ett lack till i exakt samma lila, mumma på det!

Nu ska jag torka håret sen dra, PUSSS!!

Middag med jobbet.



Jahopp.. Ikväll har jag varit på middag med några kollegor för att "fira" att en kollega ska sluta. Skönt för henne kan jag tänka mig! Kvällen spenderades med mat på La Dolce Vita, oxfilé är mumma! Drack dessutom en kaffedesert, Italiensk espresso med vaniljglass och lite choklad, det var så himlans gott verkligen. Skulle kunna gå dit igen bara för det kaffet!
I övrigt vet jag inte vad jag ska säga om kvällen... Det var rätt trevligt...Men...
Jag förstår inte hur vuxna människor tänker ibland.
Börja dricka vid tolv på dagen, komma till en liten finare restaurang, fulla som as... Bli mer fulla, bli nekade att köpa mer dricka tillslut. Hälla ut dricka och inte bara det, spy på andra besökare? JAG SKÄMS! Man beter sig inte så, det är fan inte okey. Jag skäms för mina kollegor... jag hänger troligtvis inte med nästa gång, för där gick min gräns...
VUXNA MÄNNISKOR!!!

Jag tänker i vilket fall gå och lägga mig nu, har inget bättre för mig verkligen! Jag saknar Jonas väldigt mycket, men är glad att han har det mysigt där hemma :)
Imorgon ska jag upp tidigt och köpa nya träningsskor och sen inviga dom på gymmet, lite mjukstart blir det så jag inte får ont i fötterna igen, de har precis läkt ju!
Blä, godnatt :)

Miniräknare!



Måste ju visa vad jag fick på mitt skrivbord på jobbet för någon dag sedan. En ILLROSA miniräknare! Syns sådär på bilden men det är rosa. Söta är mina kollegor ibland trots allt jag har måste jag säga!

Har i övrigt varit i Älmhult idag, gick superbra faktiskt!
Direkt när jag kom hem drog jag på mig träningskläder och tog en liten joggingrunda, hem till familjen och tillbaka. Tungt var det, men det gick toppen bra ändå.
Nu säger jag godnatt:)


Jordgubbar <3



Jag verkligen älskar jordgubbar! Tänker leva på det i sommar.
Köpte mig en ask igår, spanska dock. Har precis mumsat i mig dom med mjölk till, sådan sommarkänsla alltså. Längtar som bara den tills dess. Tänker satsa på att uppleva Sverige denna sommaren, mer än så vet jag inte.
Ska umgås med mitt hjärta så mycket som möjligt, hoppas på att han lyckas få semester samtidigt som jag :) Det kommer verkligen bli en toppen sommar.

Nu ska jag hämta upp tvätten sen sova, klockan ringer sjukt tidigt imorgon, 04.00.
Det var nästan tre månader sedan jag var vaken vid den tiden, började ju trots allt 05.15 förut. Känns spännande att se om man lyckas vakna ;) Sen åker IKEA-bilen ner till Älmhult för möte med tullrepresentanter från olika länder i Europa, ska bli intressant. Var på samma möte förra året, riktigt givande. Men man är alltid lika nervös, engelskan är tuff men jag klarar mig väldigt bra faktiskt :)
Har precis fixat en ny skiva att spela på högsta volym på vägen ner till hjärtat av IKEA.

NATTI :)

Higher



Betyligt bättre än versionen med Kylie :) Like it alot!


Home.




Leaving home <3



Jag har en ny favoritlåt för stunden. Jag hag egentligen vääääldigt många favoritlåtar just nu. Men denna är speciell, underbart fin faktiskt. Synd bara att den blev känd via den där hemska melodifestivalen... Lite extra skoj att han faktikst är här ifrån, eller ja typ i närheten i alla fall, Nässjö är staden där Nicke Borg och hans band Backyard Babies började.
Mycket bra liveband för övrigt de där Backyard Babies, såg de på Peace and Love för två år sedan, som så många andra band. Och inte för att vara sådan men snart är det dags igen, känns bra att ha biljetter till denna underbara festival i min ägo :)


Love



 




Jonas Andersson, jag älskar dig <3

 



Sill.



Jag blev från ingenstans enormt sugen på sill och inte vilken sill som helst, inlagd senapssill vill jag ha!
Jag gillar inte senap egentligen, men senapssill är mumma! Ja jag vet att jag är knäpp... men ibland så!
Får ta och köpa mig en burk imorgon tror jag, som snacks hahaha!

Dessutom är jag väldigt shoppingsugen. Sitter och tittar på Ullared, hade varit skoj å åka ner dit en sväng igen snart, längesedan nu! Men kanske är likabra att spara pengarnna till flytten och köpa på mig massa nytt då? Ja, så får det nog allt bli. Nu ska jag lyssna på lite mysig musik och dricka te innan "en unge i minutten" börjar, härligt program det där!

Helg.



Har haft en jättehärlig helt med pojkvän och goda vänner.
Den gick dock för snabbt som vanligt!!
Ölbowling på lördag, vann en cider :) Middag på Lerran på det och sen lite dans tills dess att mitt huvud höll på att sprängas!
Tack alla som varit med och gjort mig helg toppen!


Mitt hjärta gav mig ett hjärta i fredags <3 Det var mumsigt!



Jönköpingska?



http://jnytt.se/nyhet/39051/de-som-talar-jonkopingska-ar-javligt-lata

Rätt roligt inlägg, vi jönköpingsbor är jäääävligt lata, tydligen ;)
Men den dagen ni hör mig säga "Ossj devon!" så får ni slå mig hårt! Det händer dock ibland... konstigt nog men ändå!

För er som vill lära er lite om ord som jag faktiskt säger så kommer här en bra sida:
http://wiki.dagisdata.se/J%C3%B6nk%C3%B6pingska

Tror faktiskt att jag ska börja prata lite mer smålänska/jönköpingska framöver, bara för att...Vad tror ni om det? ^^

Väntar ännu mer..



Älsklingen är superbra på att råka göra massa saker innan han ska hit, typ kolla packningen massa gånger så inget är glömt eller bara jag vet inte :) Han är vääääldigt seg ibland bara, men det är en del av honom! Själv är man som ett stressmonster innan man ska åka till honom, allt ska gå asfort annars blir jag rastlös.
Så jag sitter här och väntar, väntar och väntar lite till. Blev så rastlös att jag tog fram vinflaskan som jag öppnade förra helgen och tog mig ett glas, inte dumt alls faktiskt. Spelar lite musik och läser massa dumheter på nätet för att försöka underhålla mig själv, blööööp! Men snart är han väl här tror jag, då är man hel igen :)

Ser fram emot morgondagens planer.
Gym på förmiddagen, Emelie hänger med :)
Efter det tänkte jag laga till lite kasslergratäng till dom, får hoppas att Emelie äter det, vet inte riktigt vad hon gör med sin diet :)
Senare drar vi på ölbowling, då hänger även min söta lilla granne Johan med.
Detta avslutas med att Katja och förhoppningsvis Emma möter upp oss så att vi kan sätta oss på typ Olearys och äta mumsig mat och dricka gott, sen får vi se hur det hela slutar :)
Kommer bli en sjukt bra dag det där!
Befarar dock mina fötter på träningen... fy....:/

Men vad sägs, ska jag satsa på den rosa söta koftan jag visade i förra inlägget, en svart snygg "stor-thirt" under den och ett par jeanstygsmönstrade leggins till det(imorgon alltså) ? Och mina favoritklackar kanske? Hittar inte inlägget på dom nu bara för det, så påminn mig så ska jag fixa bild på dom :)

Nu ska jag lulla vidare :) PUSS

Väntan.



Jag hatar att vänta, men det är så sjukt värt.
Ikväll får jag somna i hans famn igen!
Har förresten kommit på att modet just nu är rätt fint ändå, även om jag var helt anti i början. Det gäller väl att vänja sig som med allt annat. Köpte mig en liten outfit idag, även om jag inte borde. Men en söt stickad kofta i ljusrosa till på lördag hamnade i min påse. Supertunt garn är den gjort av så den är verkligen överdrivet söt, påminner lite om mitt tidigare inlägg om hur jag vill inreda min kommande lägenhet :) Örhängen som passade peerfekt blev det med, men de hittade jag ingen bild på så får fixa en senare. Stor modell dessutom, det var lägensedan. Använde bara stora örhängen förr men tappade smaken för det för ett tag sedan, men det kommer sakta tillbaka.


Inreda



Sitter redan och drömmer mig bort till mitt nya hem. Lägenheten som jag bor i nu är inredd lite "tuffare", starka rosa färger kontra svart, vitt, grått och krom. I min nya stora tvåa tänker jag skapa en mer "romantisk" atmosfär, färger som babyrosa/blått och benvit/vitt. Jag tror det kan bli riktigt snyggt, men vet inte om jag ska göra det i hela lägeheten eller bara i vissa delar. Typ mjukare i kök och vardagsrum sen tuffare i sovrum och på toa, skapa lite kontrast liksom.
För att visa lite hur jag tänkt kommer här en liten innspirationstitt :)
Allt detta MÅSTE inhhandlas!!


Gött!



Har spenderat mitt andra pass på gymmet för denna veckan, det var riktigt härligt!
Lyckades av någon anledning släpa ner mitt omotiverade arsle enda ner till stan, och vara kvar där i en timme.
Eller ja 55 min på löpbandet blev det iaf, varav typ en kvart var springa och resten powerwalk. Det är en sån härlig förbättring från gång till gång. Ni tycker säkert att det är ingenting, men för mig är det väldigt mycket, faktiskt. Det bästa är att astman redan käns mycket bättre, har jag tur kanske jag mår riktigt bra i sommar :)
Jag ska kämpa och ge järnet, dock behöver nya skor inhandlas, har blåsor på hela fötterna :(

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och ser fram emot imorgon, då kommer världens finaste kille hit. Min snygging!!!  Jag är vääääldigt kär, väldigt väldigt mycket dessutom!

Wihooo :) Enda negativa nu är väl att vädret som var så sjukt fint tidigare idag nu har ändrats till snö och slask :(


Gynekolog?



Jaha, då har man varit hos den där gynekologen, igen...Ni vet, dom som man särar på bena för som i sin tur trycker upp en plastgrej i din käraste ägodel och gräver runt lite. Men det gick smidigt. Var nämligen så att jag har fått min första kallelse till cellprover, sånt man ska ta var tredje år från det att man är 23 fram till dess att man fyllt 60. Det vill säga att det lär bli en hel del sådana prover framöver. Intressant information va?

Nej kanske inte...

Nu ska jag i alla fall ta en liiiiten powernap efter denna hemskt tråkiga dag, fy vad den inte har varit rolig. Trött i skallen är vad jag är!
Sen efter det blir det att städa lite innan man drar sig ner till gymmet, är inte alls gymsugen :( var supertaggad för träning både igår och i morse, sen vände det! Får se hur det går med städningen, kanske blir ett danspass i lägenheten istället för det är jag mer sugen på. Bli glad och släppa loss till sjukt bra musik låter som en bra grej att avsluta dagen med, eller?
Dessutom är jag sugen på salladen jag varit och köpt mig till lunch tills imorgon... Fast jag får hålla mig.
Var nere på Hemköp medans jag ändå var i stan, där har de en sån där härlig salladsbuffé där du får plocka i en låda själv. Perfekt är det, man får ju precis vad man vill ha liksom :)
Nene, avslutar detta med en...ja just det... ego bild!


Klipp




Kapat 5 cm :O

Daniels sista?



Har inte hunnit känna efter riktigt men det käns lite konstigt. Ikväll spelar brorsan sin kanske sista "riktiga" hockeymatch..
Sen är han för gammal för J20 och A-laget vet jag inte hur det blir med, han kanske kommer med där men då ska han ju ha tid till det? Stackarn, hockeyn är verkligen hans liv ju, det han älskar mest av allt!
Och vi i familjen, vi har spenderat mycket tid i kalla ishallar sedan han var liten, det blir ju en omställning där med framförallt för mamma och pappa. Jag har varit dålig på att gå de senaste åren men har percis fastnat för det igen, och då är det över? Blä, inte skoj alls ju! Får hålla tummarna att det blir som han vill i alla fall, det är ju trots allt hans hobby!
Dessutom är han en STJÄRNA på grillerna!


Lyxigt värre



Har precis gjort klart morgondagens matlåda, plus en extra.
Fläskfilé med potatiskroketter, rödvinssås och små ärtor.
Varit sugen på detta väääldigt länge så äntligen tog jag mig orken till att göra det. Mumma var det dessutom, för självklart smakade jag på maten!
Blev även en liten kladdkakebit över som man kan lyxa till med efter maten imorgon.
Har fikat med Katja, så då blev det som vanligt kladdkaka :) Sen kom Emelie förbi också, perfekt att hon med ville ha, för jag gillar inte när det blir en massa över. Finns ju inget värre än att gå och vara sugen och veta att man har kaka i kylen liksom!
Resten av kvällen spenderas i tvättstugan och soffan, har kört sex stycken maskiner med tvätt, usch!!


VårRuset och Lidingöloppet



Jaha, då har man gjort sig av med lite mer än 500 kaloriet och pressat järnet på gymmet, långt över förväntan faktiskt.
Har dessutom satt upp lite mål för träningen, vi börjar med Vår Ruset som kommer i Maj. 5 km borde jag klara tills dess. Ännu större mål är Lidingöloppet i September, en mil... Men klarar jag 5 km nu i Maj bör jag klara mer i slutet av September, den som lever får se! Känns skönt med mål i alla fall, även om det låter lite skrämmande just nu.
Något som är väldigt positivt är i alla fall att jag redan märker stor skillnad på lugnorna, visst är astman sjukt jävla jobbig, men den är betydligt bättre än för bara några veckor sedan.
Vi klarar detta Emelie, tillsammans klarar vi fan mycke! Tack :)

Nu ska jag fixa mig en kopp te och mysa ner mig i soffan, längtar till helgen så jag får mysa med min älskling..
Men mycket spännande ska hända innan dess, har fullt upp hela veckan, känns superskönt faktiskt!
Så, nu ska kolla på det där avskräckande programmet "En unge i minuten" på fyran. Fy säger jag bara, men det är något jag vill gå igenom ändå. En liten knodd om några år hade väl varit supermysigt? Men som sagt, något år får det vänta helt klart!

Volbeat



Jag vill ha sommar nu, jag vill ha Peace&Love nu, nu nu nu!
Kommer bli great att se Volbeat spela igen, precis som 2009 på samma plats!

Bra låt från nya skivan med samma namn, 16 Dollars. (ursäktar, men det är enda klippet som var ok).


Fix och trix



Har precis beställt några coola saker, egen designat och allt som hör till.
Tänkte inte säga mer nu, ni får helt enkelt hålla er några veckor.
Men jag kan ju säga att ibland får man vara lite ego, det mår man bra av :)

Tänkte ta att skaka loss lite här i lägenheten, dansa runt lite och försöka bli lite svettig.
Borde egentligen ta mig till gymmet men jag känner verkligen för att ha en sån där dag som man aldrig har nästan, inte nu för tiden. En dag där man gör absolut ingenting, gå runt i myskläder med otvättat hår och inte behöva bry sig om något.
Bara hålla sig inne och slappa och slöa, det är vad min dag består av.
Dagen som dessutom snart är slut, alla redan. Tänkte lägga mig lagom tidigt idag så man är pigg imorgon, för att jobba och sedan spendera en stund av eftermiddagen på löpbandet.

Måste hitta mig en sån där hobby med, har sagt det många gånger förr men har ännu inte lyckats...

God morgon



Vad skönt att vakna upp en söndag efter att ha druckit lite och varit ute på pubben och må bra. Inte vara bakis eller sleten, utan bara må riktigt bra. Alkohol är ett dumt påhitt som bara tröttar ut kroppen ju! Man kan ha riktigt kul ändå, utan att vara full, så de så! Fast ne, jag tänker inte bli nykterist!

Ni vill inte veta vad jag gör just nu... Haha jag satte på TVn och då började en gudstjänst, den är på fortfarande. Det är rätt harmoniskt ibland, de som går på TV är alltid lite sådär extra fina. Min lilla kristna sida som finns där inne kommer fram, det var ett tag sen senast. Fast dom snackar skånska så jag tror jag byter kanal nu ^^.

kvällen.



Har spenderat min kväll med trevligt sällskap i form av Lizette, Sibbe, Emelie och Patrik.
Lite gott att dricka och spel till det, varit supermysigt verkligen. Avslutade kvällen med en cider på Murpys, en irlänsk pub i stan för er som inte vet:) Det var liksom en såndär soft kväll, ingen blev aspackad och alla var på glatt humör, fast alla var allt lite trötta. Det var längesedan man satt å gäspa runt tolvtiden en lördagskväll, börjar jag bli gammal?
Nej, jag är inte gammal, jag gick bara upp tidigt och har provat massa kläder idag, men ändå? Får nog börja se till att lära mig vara uppe längre, fast snart kommer ju sommaren och då vill man ju inte alls sova så man får ta å passa på nu.

Jag tänker mycket, väldigt mycket i bland. Alltså, distansförhållande i all ära... Man tar vara på tiden man har tillsammans och man hinner längta efter varandra, men hur kul är det? Att sakna någon så jävla enormt, att bra vilja vara vid sidan av personen.  Hur kul är det att gå runt å bara ha tankarna någon annan stans, konstant? DE SUGER, jag håller nog på att bli galen alla redan. Det har bara gått tre månader idag (sen vi blev tillsammans då), sjukt fort har det gått desutom och jag håller redan på å bli dum i huvudet av det. Jag vill bara mysa ner mig i din famn just nu, känna den där tryggheten. Suck, lycka till för mig att somna nu! Jag är helt utslagen av trötthet men den där pusselbiten saknas! Distansförhållande är skit, även om det är underbart för annars hade jag inte haft dig, blä neeee. Godnatt!

Pippi



Tack för pippitröjan mamma :)



Lager



Är vaken alla redan, klockan är inte ens nio och det är lördag dessutom!
Men det är såhär att jag ska åka iväg med familjen en sväng till Lager 157 :)
Jag får egentligen inte handla mer innan jag rensat bland allt gammalt jag har inslängt i mina garderober, men vad fasen hittar jag något får jag väl se det som en grattis present till mig själv!
Nu ska jag äta upp min frukost, fixa kaffe och sen mig själv.
Taggar morgonen med Emelies låttips, as bra!


Just an ordinary friday



Fast nej, det är ingen vanlig fredag, det är en lyx fredag:D
Allt bra händer nu verkligen, enda som saknas är Jonas men han har de rätt bra hemma hos sig med^^
Själv sitter jag hemma hos päronen i soffan med mamma och kollar hockey, fan va kasst ni spelar HV skit med!
AIK är som illrar på isen och håves energi och kämparglöd räcker helt enkelt inte.. dumt...
Nehe, glo vidare lite :D

UNDERBAR!



Åh, jag har precis sett mitt blivande hem. Det var magiskt.
Jag fick den där känslan av att det bara sa klick, så fort jag kom in i hallen.
Stor luftig hall med utrymme för allt som krävs.
Köket var som mitt fast lite mer plats för matbordet.
Vardagsrummet är lika stort som mitt rum som jag har både som vardagsrum och sovrum, plus en luftig balkong på det.
Sovrummet var perfekt i storlek med plats för både en stor säng och sminkbord, garderoberna är fler även dom.
Toan var luftig den också, tyvärr var den av samma utseende som min var tidigare med platsmatta på golvet, men betydligt fräschare.
LYCKA! Det kommer bli så himlans bra det här, så nu blir det ut att leta säng och få en massa inspiration till den kommande flytten :)
Troligtvis blir det av den 1 Juni, men kan även bli något tidigare.


Längtar..



... om typ 1½ timma ska jag kolla in mitt nya hem. Det blir ingen längre promenad som sagt, behöver inte ens ha jacka eller skor på mig, smidigt! Jag sitter här på helspänn och väntar på att lilla mamma ska komma hit som moraliskt stöd:D

LÄGENHET!!



Lycka, imorgon ska jag kolla på en TVÅA! Den är min om jag vill ha den och det är klart jag vill!
Dessutom är det grannarna bredvid som ska flytta så det blir en väldigt simpel flytt.
Jag är lycklig, det är inte mycket som saknas just nu!

Firade lyckan med att träna slut kroppen på gymmet innan:D

Sambo



Leker lite vardags-sambo just nu, eller ja, två nätter blev det i alla fall:) Supermysigt verkligen, lite utöver det vanliga liksom. Mår så himlans bra alltså, världens livslust känner jag, jag är lycklig! Dock är jag mindre lycklig över vädret ute just nu, usch vad det är äckligt, men skönt att allt damm från allt saslt försvinner lite för stunden.
Men ne, nu hinner jag inte ssitta här, ska röra ihop lite mat till morgondagens matlådor och fixa lite innan Jonas kommer hem :)
Btw, jag är så sjukt bra ;)

Helgen i Bollnäs/Alfta



Har ju som tidigare nämnt sepnderat min helg med Hjärtat och tre vänner i Bollnäs/Alfta, långt uppe i Hälsinglands skogar.
Det var en superhärlig liten helgutflykt. Dock var vi väldigt slitna hela bunten och bilresan hem var bara jobbig, men kul hade vi. Vilka underbara människor, Jolle, Sandra och Said ligger mig redan varmt om hjärtat. Där uppe träffade vi Jonas galna gamla klasskompis Henke, ojoj vilken sköning! Vi träffade även Jonas kompis Linda, tyvärr inte så mycket som vi hade hoppats på men det var också en trevlig prick. OCH, vilka underbart fina hus det fanns där uppe, åh jag ville ta med alla hem men det fick jag inte :( DUMMA! VILL HA!
Satt precis å kollade på bilder och filmer från helgen, vi var nog inte så nyktra någon av oss vid sådär åttatiden då de flesta av bilderna vart tagna, sånt som händer ;)

Jag och Jonas har inte lyckats bli bra på de få bilder som finns på oss två tillsammans, men i helgen fick Said några toppen bilder, hoppas jag får dom snart! För när min kamera väl är framme lyckas vi inte bättre än såhär.....


Kärlek <3

PEACE&LOVE2011



Innan jag drar måste jag bara skriva av mig min glädje, jag har köpt PEACE AND LOVE BILJETTER!!! :)
I sommar får jag äntligen åka dit till Borlänge och njuta av livet. Jag har fortfarande lite ångest för att jag inte åkte förra året. År 2009 var jag där med Emma och Katja, och jag älskade det! Trots allt skräp och att man var tvungen att sova i tält och gå på bajamajor så var det magiskt. Så iår bär det av igen, med Jonas och Emelie denna gång (förhoppningsvis blir vi kanske fler men om inte, synd för dom för vi ska ha det as skoj!). Bjuder på lite bilder från förra gången för att tagga upp mig inför helgen.
GE MIG SOMMAR!


UNDERBART!


De ultimata gula festival-leggingsen åker fram igen!


Inte ens skräp hindrar mig, men iår har vi bokat en lugnare och renare camping.


Sitta i gräset och njuta av musiken, livet!


TAGGA!




Dags att dra.



Nu har jag jobbat några timmar, fyllt bilen med bensin, packat klart väskan och fräschat till mig. Nu blir det en snabb vila, sen drar jag iväg, nice! Sitter dessutom med en kopp kaffe i handen, en av de underbara smaker jag köpt. 3/8 testade och alla tre får 5+ av mig i betyg!
Skriver av mig mer på Söndag :)

Torsdag.



Äntligen sitter jag i soffan och har en liten lugn stund.
Ätit en liten macka och druckit te, inte dumt inte dumt. Har en strålande ren bil som står utanför fönstret, det var längesen man såg färgen på den;) Men den lär väl vara lika skitig på söndag när jag kommer hem.
Åker ju som sagt upp till K-H och världens bästa pojkvän imorgon. Detta för att ta oss vidare till Bollnäs/Alfta, långt uppe i tjottahejti för att träffa hans kompisar där och festa lite. Det ska bli riktigt skoj faktiskt och vi åker inte själva, Said, Sandra och Jolle ska också med på äventyret! En helg med sjukt underbart goa människor helt enkelt.
Längtar som fan, visst det var bara några dagar sedan (i söndags för att vara exakt) som jag träffade Jonas senast, men jag saknar honom redan ändå. Är väl inte konstigt när man är kär å allmänt galen haha!
Nu ska jag packa lite och fixa så det bara är att köra imorgon efter jobbet typ.
ÅÅÅH, jag är glad! Och trött! Och har sjukt mycket huvudverk, men de skiter jag i :D

Tassimo.



Hämtade ut mitt paket med olika Tassimo mumsigheter idag. Fyra olika kaffesorter, två choklad och två tesorter. Ska bli spännande att testa lite nytt, se om man fastnar för något nytt. Som ni ser var jag på Milka chokladen direkt och jag kan avslöja att den var helt underbart god!

Tisdag.



Sitter i soffan och myser med lite gott te. Har precis stekt till mig lite pyttipanna med ägg till morgondagens matlåda, ja det fick bli så enkelt idag. Har nyligen varit ute och gått, en halv mil i "värmen" men min kära vän och granne Johan, vi har varit dåliga med att gå våra promenader det senaste... Det var riktigt härligt i vilket fall. Blev dessutom lite chockad, hela marken från vart kabeland låg är nu helt kalt på träd, så stort det är dessutom! Nu blir det "den hemlige miljonären" sen tänker jag hoppa i säng.
Har inget spännande eller vettigt att skriva om idag heller..

Just ja, biljetter till Peace and Love ska köpas denna vecka, wihoooo!

/>