Måndag.



Då har ännu en måndag lyckats springa iväg.
Det har varit en riktigt bra dag för att vara just måndag.
Arbetsdagen avslutades med massage, det ä så himlans härligt. Alla borde unna sig en massage lite då och då, själv går jag på det ungefär en gång i månaden, vardagslyx. Just nu sitter jag i soffan och väntar på att Spårlöst ska börja, ett måndagsmåste helt enkelt!
Usch, jag är verkligen jättetrött.. var svårt att somna i sin ensamhet igår, som vanligt. Men det går bara man vill, tillslut.
Har inget vettigt att skriva idag känner jag, ska nog bädda ner mig istället och störa mig på grannen som typ hoppar hopprep eller nått där uppe. Vettifan vad han håller på med men det låter förjävligt, VARJE DAG. Nehe :D hade!

Friluftsdag :)



Idag har vi varit iväg på äventyr! Jag och Jonas mötte upp mamma, pappa, brorsan och hans tjej i Sjöbo. Skridskoåkning stod på schemat, i alla fall för grabbarna. Vi tjejer var bara ute och gick lite på isen, det räckte gott och väl för min del. När jag såg isen idag började jag fundera hur fasiken jag vågade gå på den så mycket förra söndagen, läskigt! Hade dock gärna snörat på mig ett par skridskor och testat jag också, men min hälsena gör så himlans ont att jag knappt kan gå idag. Ser ut som en gammal tant som behöver käpp och rolator när jag går, ONT! (Var på gymmet igår igen, blev lite för mycket tror jag)
I alla fall, mamma hade med sig korv å fika ner dit. Så vi grillade korv och drack kaffe med kaka till, mumsigt värre! Var en riktigt lyckad familjedag faktiskt! Vi är ju sex stycken medlemmar i familjen nu mera :)
Åh, i övrigt har hela helgen varit underbar! Nu behöver jag bara vänta fem dagar till sen drar jag, hjärtat och två vänner till iväg på äventyr :)



Mumin



Fick världens sötaste Mumintroll av Jonas i fredags :) Han hade köpt det förra helgen när han var iväg på kryssning med jobbet. Supersött verkligen, sånt gosmostroll! TACK :D




Äntligen



Ja, nu var det äntligen helg igen. Jag sitter i min mysiga soffa och väntar, väntar och väntar. Jonas är påväg ner för att spendera helgen med mig! Han kom iväg supersent ifrån Katrineholm idag, men vad gör väl det.
Är så himla skönt med helg i vilket fall, varför kan man inte ha helg fem dagar och jobba två istället? Liksom byta lite på det... Hade varit toppen!

Sitter och försöker få tiden att gå..
Målar naglarna (för de orkade jag inte igår sen), har ätit lite och kollar på Stylisterna till det.
Är rätt kul, det roligaste är att det är en tjej ifrån Jönköping med.
Men kommer inte ihåg om det var hon eller hennes syster (tvillingar) med familj och pojkvän som vi spenderade en sommar semester med för ett antal år sedan. De har också båt nämligen och då var vi iväg några båtar och kanalade ihop. Men tror det var hon... Gillade henne inte då, hon var så stroppig mot mig hela sommaren. Gjorde inget annat än sov typ och när jag pratade med hennes kille blev hon skit sur. (men som sagt vettifan vem av dom det var).

Åh, kan inte tiden gå lite snabbare?

Btw, kroppen värker som faaaaan fortfarande!

Svettis!



Idag har jag kört mitt andra gympass på ett väldigt bra tag (förutom hemma i mammas och pappas gym då).
Ja, du läste rätt! Nina har gymmat, två gånger denna veckan dessutom. Kroppen verker, den har kämpat och det känns så jävla bra helt enkelt! för några veckor sedan satt jag och sa "aldrig mer gym" men ja... Jag älskar det! Känslan är underbar, jag känner mig verkligen duktig. Nu tänker du säkert att jag kommer ge upp, att jag kommer hålla på i max en månad, men denna gången får jag inte ge upp. Jag kommer klara det, jag måste klara det! Det är så himla härligt att svettas riktigt ordentligt, faktiskt. Dock behöver jag tyvärr köpa ett par nya löparskor som är anpassade till mina fötter, jag har blåsor överallt och fick kramp i fötterna efter min halvtimmes intervallträning på löpbandet. Ja, du tänkte rätt där också, jag har sprungit på ett band.... Nu ska jag slänga mig i sängen och njuta av hur duktig jag har varit.

Imorgon blir det tandläkaren för min del, usch jag gillar det inte. Men jag belönas med att min prins kommer hit senare på kvällen, längtar verkligen efter honom.
22 mil är långt, det är det verkligen... Men det är så värt det, han är fantastisk!

Nehe, som sagt, sängen nästa för min del! Kanske måla naglarna innan, de har varit ofixade några dagar nu. Måste ta tag i dom ordentligt snart. Vill egentligen gå och göra förlängning, men det kostar på tok för mycket just nu, har ju gått ner en del i lön.... Brukade göra själv förr, men det tar för lång tid, lägger hellre den tiden på gymmet framöver känner jag. Vad har hänt med mig? Jag ser fram emot att träna, läskigt!

Men nu, för tredje gången, nu slänger jag mig i sängen framför....just det... big brother! Nu tänker ni "va fan" men det är rätt rolig kvällsunderhållning, har ju ingen annan som kan underhålla mig så!

Nattinatti sötnosar :)

Eva och Adam.



Bara för att få en nostalgitripp bakåt i tiden satt jag precis och kollade på Eva&Adam. Satt som bänkad framför TVn när det visades förut, vad var det, sisådär nio år sedan nästan tror jag. Var tvungen och att kolla upp skådisarna, de ser ut precis som då nästan :) Men han den där Adam som man tyckte va så himlans söt då, ser faktiskt riktigt bra ut även idag.

Nu ska jag ta mig en liten macka och typ sjuttioåttonde koppen te för denna helgen. Sen blir det att somna framför, just det, SOLSIDAN :)


IS



Har spenderat dagen på Vättern med mamma, pappa och Sandra, riktigt härligt vart det och häftigt. Man såg botten hur klart som helst, fast det var allt lite obehagligt när det sprack runt oss haha. Inte varje dag man är ute och går på vättern i alla fall. Vi avslutade detta med mat i klubbstugan inne i hamnen, där fick vi se en utryckning på en svävare, ballt. Fast stackars dom som hade åkt ner i vattnet!!



ICEplace



För er som vill pröva på ett nytt ställe att träffa nya människor, Iceplace.
Rätt kul med en sida som endast en person står bakom, mycket tid och arbete med det där. Nu ska vi hjälpa stjärnan bakom sidan att sprida den tycker jag :) Och dessutom, är det inte världens sötaste maskot? I love it!
http://iceplace.se/


Letters to Juliet.



Har precis sett ännu en helt underbart magisk film. Även denna slutade med en underbar låt, åh man blir ju kär.
En riktig kärleksfilm, en otroligt bra sådan! Ge aldrig upp hoppet!


I'm just a poser



Jag måste nu, jag bara måste, jag har försökt så många gånger men aldrig lyckats. På måndag drar jag till gymmet (om jag är frisk vill säga). Jag ska gå dit och skaffa mig ett hemskt kort, jag hatar gymmet, men jag måste. Mitt mål är att gå ner 10-15 kg så snabbt som möjligt. Nej jag kommer inte träna mer än tre-fyra dagar i veckan för att lyckas, men jag ska göra det. Jag är nöjd med mitt utseende från halsen och uppåt, så nu ska bara resten av kroppen trimmas, och det hårt. Jag får inte ge upp denna gången, jag bara måste lyckas! Dags att starta kampen mot latheten, dags att se till att inet ge upp, dags att lyckas!

Another day



Lördag igen, å jag gillar helger men inte denna. Är ännu mer förkyld idag...huvudverken har släppt i alla fall och lungorna vill andas som jag vill att dom ska, men ändå, näsan bara rinner! Blir nog att spendera denna dagen med lite filmer och så också, kanske orkar plocka lite hemma, det var ju trots allt mitt mål för helgen. Men jag ska nog vila lite till innan jag tar tag i mig själv igen. Kan fortfarande inte släppa hur bra filmen "Dear John" var, ska försöka få Jonas att se den med mig nästa helg kanske :) Ja, som ni förstår blev det ingen bal för mig, jag orkar inte förklara varför men om det blir av nästa år så tänker jag förbereda mig ordentligt innan. Det blir ett gymkort för pengen istället, synd att min fina klänning inte blir använd än på ett tag bara.

Å mitt hjärta som är ute och leker havets konung på kryssningen skänkte mig många tankar i natt, var underbart att vakna och det första man ser är massa fina sms. Han är underbar!

Sandra B, du och jag har haft tur! Båda två har träffat toppen bra killar och inte bara det, dom är bästa vänner också :)

Dear John



Har som sagt sett några filmer idag... den ena var Dear John, jag älskar den! Jag kommer nog kunna se den om och om igen, helt otroligt bra. Tycker att alla borde se den, faktiskt. Dessutom är huvudrollerna sjukt snygga båda två :) Ögongodis för både tjejer och killar, inte minst tjejer, Channing Tatum är så grymt het! Han kan både dansa (Step up) och spela tuffing (Fighting) och spelar både oberörd och romantisk på samma gång, mums säger jag bara. Men som sagt, väldigt bra film. Tårarna rann ner för kinderna ett antal gånger faktiskt, vackert.
Och denna fina låt att avsluta det hela med dessutom, kan det bli bättre än så?


Sjuk



It sux! Igår skrev jag att jag kände mig hängig... la mig tidigt för att kroppen skulle hinna vila upp sig. Vaknar idag, förkyld, huvudverk, halsont och problem med astman, allt på samma gång! Min otur det där, var dock ett tag sen jag var hemma dålig, så ja.... Men det kunde ju ha tajmat lite bättre kanske?

Har spenderat dagen med mängder av te, filmer i överflöd samt hunnit börja rensa lite bland all skit jag har liggandes överallt. Har dessutom beställt hem massa olika kaffe/choklad/te sorter från Tassimos hemsida. Man fick 200 kr att handla för när man reggade sig, så jag passade på, utbudet är inte så jättestort i affärerna tyvärr. Så nu får vi se om jag hittar någon favorit bland alla de 8 spännande sorterna jag beställde! Min lilla pärla den där maskinen och så gott det blir dessutom! (Tycker i alla fall jag)

Nu ska jag kollar klart på let's dance ifrån sängen, ligger redan nedbäddad i min OnePiece i soffan så behöver inte flytta mig speciellt långt! Slänger en tanke till hjärtat som är på Åbokryssning med sitt jobb idag, hoppas han har det riktigt skoj!


Suck



Känner mig sådär småhängig, inte alls roligt! Jag tror allt att jajg hoppr i säng, redan.

When a bad day becomes good



Efter en sjukt jävla cp-pissig dag lyckades världens bästa mamma få mig att tänka på annat. Vi har spenderat eftermiddagen på stan, som för övrigt var nästan helt tom. Det var riktigt mysigt faktiskt. Både mamma och jag shoppade för ovanlighetens skull;) Jag hittade bland annat den här helt underbara tröja, supermysig! Sen var vi även och kortade ner armbandet på Bentley klockan som jag fått av pappa, as snygg är den!
Dessa två och jeansleggins får bli morgondagens outfit tror jag allt!


Träning



Har nyligen varit och tränat med mamma i deras källare, känner redan hur kroppen börjat verka, lite skakis i ben och armar är jag dessutom. Just nu sitter jag i soffan och bara tar de lugnt, det är inte alls dumt! Har fixat lunch och frukost tills imorgon, har diskat och plockat så nu får jag snart sova! Sitter och kollar på Den Hemlige Miljonären just nu, sjukt, man kan inte förstå att det finns sådan missär i Sverige också. Man skickar massa pengar utomlands, men vad gör vi för våra egna egentligen? Nu fy, ska lägga mig ner i sängen, lösa lite soduko och läsa lite får det nog bli.

Alla <3 Dag



Idag är den där dagen som så många fasar, även jag. Den där dagen då man ska spendera pengar å skämma bort folk. Den där dagen då kärleken ska flöda. Denna dag får mig att sakna dig, men samtidigt känner jag en oerhörd lycka (håller ut två veckor)!
Tur jag har Ema, min underbart fina vän, som förgyllde min dag med världens sötaste kort med texten " P.s. Du är aldrig ensam" TACK! Det var precis det jag behövde idag faktiskt, har varit lite down. Vi har dessutom spenderat kvällen på bio, hon och jag. Vi såg förhandsvisningen på Min Låtsasfru, den var helt underbart bra! Alla måste se! Ni kommer inte sluta garva!
Nu ska jag öppna min chokladask och flöta lite framför tvn innan jag somnar in i drömmarnas värld.

Alla <3 Dag



Idag är den där dagen som så många fasar, även jag. Den där dagen då man ska spendera pengar å skämma bort folk. Den där dagen då kärleken ska flöda. Denna dag får mig att sakna dig, men samtidigt känner jag en oerhörd lycka (håller ut två veckor)!
Tur jag har Ema, min underbart fina vän, som förgyllde min dag med världens sötaste kort med texten " P.s. Du är aldrig ensam" TACK! Det var precis det jag behövde idag faktiskt, har varit lite down. Vi har dessutom spenderat kvällen på bio, hon och jag. Vi såg förhandsvisningen på Min Låtsasfru, den var helt underbart bra! Alla måste se! Ni kommer inte sluta garva!
Nu ska jag öppna min chokladask och flöta lite framför tvn innan jag somnar in i drömmarnas värld.

Charmtroll



Jag har ett riktigt charmtroll till pojkvän. Kan fortfarande inte riktigt förstå att han är min, men det är han och han har varit min i två månader (och en dag) alla redan. Fick superfina blommor av honom igår, de står nu i mitt köksfönster och glänser. Har haft en toppen bra helg uppe hos honom faktiskt, överdrivet fort gick det dock denna gången. Igår hade vi pokerkväll med ett gäng kompisar till honom, riktigt skoj alltså! Fick dock ta det lilla lugna med alkoholen eftersom jag skulle köra tidigt idag. Innan jag åkte hjälpte jag Jonas, Said och Mattias att måla deras ansikten, de skulle åka till Stockholm och kolla Sverige mot Finland (Vi vann!) Dom blev så grymt snygga! Fast jag skrattade allt lite åt dom, hade inte gjort det där själv alltså;) Nu sitter jag som ett kolli i soffan och har ingen lust till något alls, tror jag ska gå å lägga mig eller nått... Har alltid extra svårt att somna natten efter jag somnat i din fanm, förstår inte detta.

 


Snyggast i stan!


Lördag



Lördag igen ja, var inte längesen jag satt och skrev att tiden går fort men ändå för sakta. Men nu är jag äntligen i Katrineholm igen, hos världens finaste.
Just nu är han å Said iväg å hämtar nån matta, så passar på att skriva lite :)
Just ja, fick hem mina skor som jag köpte från Nelly nu i veckan, jäääävlar vad höga och snygga dom är.
Hade man inte sexiga ben innan så får man det i dom! Och det är inte varje dag man är över 180 cm lång heller för den delen;) Ska bara lära mig att gå i dom ordentligt så det inte ser fuckat ut, för då är det ingen idee, men än så länge går det bra!

Blä jag är seg, sov inte jättebra inatt, eller jo det gjorde jag för jag sov i mysigaste famnen. Men fick problem med andningen från ingenstans. Blev jätte tungt å de första jag täntke var "tur att akuten ligger på andra sidan gatan"! Men efter lite medicin och vatten började det släppa, var skönt att jag inte behövde lägga mig själv, utan hade någonstans att krypa ner, tror det hade blivit jobbigt annars :/

Nu ska jag bara va och njuta av helgen! :)

I Believe



Ibland är det bra att lyssna lite på sin gamla ipod, hörde denna underbart fina låt igen <3

 

 


En helt vanlig tisdag!



Började dagen med att jobba som vanligt, bjöd mina kära kollegor på chokladbollar som jag bakade igår, mycket uppskattat faktiskt :) Vet inte varför jag gjorde det egentligen, men ibland vill man sprida lite glädje.
Fortsatte dagen med möte med kollegor från Älmhult, alltid lika intressant faktiskt.
Jag trivs verkligen med mitt jobb just nu nu, med allt jag gör. Jag får göra saker jag trivs med fullt ut nu! Tro det eller ej men tull är något intressant faktiskt.
Efter jobbet mötte jag upp Emelie för mat på libanesisk restaurang, var nog andra gången jag åt det, MUMMA!
Vi satt där i säkert två timmar och snackade gojja, det var längesedan nu..... Vi har inte haft den bästa kontakten de senaste åren, från att ha varit supertajta, men jag är glad att vi börjar hitta tillbaka! Hon försöker pusha mig att komma igång med träningen ordentligt med, jag hoppas jag lyckas denna gången...
Men nu är jag hemma i min söta lilla etta och sitter å tittar på kylen, borde börja laga mat tills imorgon....

Ojsan!



Shit vad fort tiden går helt plötsligt! Ännu en helg har bara sprungit förbi! I och för sig gillar jag när det går fort, men kanske inte så här fort?
Hade i alla fall en stört skön helg, denna helgen också.
Spenderade fredagen med min lilla mamma, lagade mat och kollade tv.
Lördagen spenderades med Emelie, Lizette och senare även Patrik.
Tacos åt vi, drinkar blandades i överflöd, oh så skoj vi hade!
Utgång blev det, och den var klockren. Träffade massa goa gamla vänner dessutom!
Söndagen spenderades slappt med Emelie, Lizette och sedan även Marcus, film och pizza blev det då.
Ja, hellt underbart soft helg helt enkelt och oooj vad jag gillar drinkar!

Här kommer lite bilder på min outfit, kände mig supersnygg!


Skor <3



Nu är skorna bestälda, blev ett par till dessutom (A) haha! Nu hoppas jag att jag klarar mig hela sommaren ;)
Har spenderat eftermiddagen/kvällen med min underbara lilla mamma! Varit på IKEA/A6, lagat mumsig mat och kollat tv har vi gjort, myspysigt. Jag älskar min mamma, hon är bäst helt enkelt!
Nu sitter jag dock hemma i min lilla lya igen, och ja, har beställt skorna. Ska nog ta och slänga mig i sängen nu, hoppas tiden går snabbt....Åh, jag vill ha nästa fredag nu!

Ska jag, eller ska jag inte?



Funderar starkt på att inhandla dessa underbara skor till våren/sommaren... men jag kan inte bestämma mig som vanligt, jävla beslutsångest! HJÄLP! Ska jag eller ska jag inte?:)


Helgens festande.



Några få bilder från i lördags. Glömde använda mig av kameran, som vanligt!






Du.



Det enda jag hade velat göra just nu, är att mysa ner mig i din trygga famn <3

Dum



Just nu känner jag mig bara allmänt dum, blond, blåst, ja kalla det vad ni vill. Det värsta är att jag vet inte ens varför. Känner mig verkligen hängig, kanske börjar bli sjuk? Men jag vill inte vara sjuk, såklart. En bild säger mer än tusen ord, hittade denna i kameran precis, wohooo.
Btw, oh vad snygga ögon jag har! ;)




/>